Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Conte ontsnapte nipt aan ontslag bij Chelsea

Laatste update:

Santos gaat proberen om Bernard over te nemen van Shakhtar Donetsk. De 24-jarige spelmaker heeft zijn zaakwaarnemers naar Brazilië gestuurd om te onderhandelen. (Lance!)

Chelsea is niet te stoppen, maar het had voor Antonio Conte ook heel anders kunnen aflopen. Na de opeenvolgende nederlagen tegen Liverpool en Arsenal dreigde ontslag, maar de zege op Hull City redde zijn baan. (The Sun)

Zulte Waregem is uitgekomen bij Bryan Linssen van FC Groningen. De aanvaller van de noorderlingen is de voorbije weken naar het tweede plan verwezen door trainer Ernest Faber. (Het Laatste Nieuws)

Marvelous Nakamba staat mogelijk voor een winters vertrek bij Vitesse. De middenvelder is nog steeds in beeld bij Anderlecht, maar ook VfL Wolfsburg en Hamburger SV hebben interesse. (Kicker)

De kans is groot dat de wegen van Everton en Gerard Deulofeu in januari scheiden. De aanvaller komt weinig in de plannen van Ronald Koeman voor en geniet interesse van Deportivo la Coruña en Olympique Marseille. (The Sun)

Antonio Conte is de beste manager van de Premier League

Meer nieuws

Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
33
Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
68
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
16
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
1
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
40
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
39

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties