Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Corona gaat mogelijk in januari al naar Manchester

Laatste update:

Nolito is al een paar keer gelinkt aan Barcelona en als het aan Daniel Alves ligt, komt de aanvaller op een dag ook echt naar Camp Nou. Nolito kwam van 2008 tot 2011 al uit voor Barcelona B en mocht één keer meedoen met het eerste. “Die jongen is geweldig, hem afstoppen is echt een uitdaging. Dat is alleen maar mooi, want we willen graag tegen de allerbesten spelen”, zo verzekert de Braziliaan. (AS)

Jesús Corona zit pas net bij FC Porto, maar heeft zich nu al in de kijker gespeeld bij Manchester City. De titelpretendent in de Premier League stuurde afgelopen zondag een aantal scouts naar de topper tussen Porto en Benfica om de aanvaller live aan het werk te zien. De Mexicaans international werd na ruim een uur spelen gewisseld. Hij maakte in augustus voor 10,5 miljoen euro de overstap van FC Twente naar Porto. (A Bola)

Alex Teixeira wil zijn interlands voor Oekraïne gaan afwerken. De 25-jarige aanvaller speelt sinds 2010 bij Shakhtar Donetsk en is inmiddels uitgegroeid tot een van de beste spelers in de competitie. “Ik kan niet wachten om mijn debuut voor de nationale ploeg te maken. Sommige spelers van Shakhtar spelen al voor het team. Als ik een uitnodiging krijg, dan zal ik geen moment twijfelen”, aldus de geboren Braziliaan. (Football)

Newcastle United hangt rond in de onderste regionen van de Premier League en degradatie zou rampzalig zijn, dus gaat de club in januari de markt op. Ömer Toprak is een van de spelers die naar the Magpies moet komen. De verdediger van Bayer Leverkusen ziet een avontuur in Engeland zeker zitten; de verwachting is dat 12,5 miljoen euro genoeg is voor zijn handtekening. (Kicker)

Denk je dat Jesús Corona het niveau van Manchester City aan kan?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties