Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Curieus etentje Higuaín, geduld Barça raakt op

Laatste update:

Luiz Felipe Scolari blijft gewoon de coach van Palmeiras. De voormalig trainer van onder meer Chelsea en Brazilië werd onlangs in de kwartfinale van het staatskampioenschap uitgeschakeld en vele fans willen de 63-jarige coach weg hebben. “Felipao is een briljante coach. Hij is bevoegd, doet het goed en we kunnen dit jaar nog goede resultaten bereiken. Hij blijft bij ons tot het eind van het jaar”, benadrukt vicevoorzitter Roberto Frizzo. (Lancenet)

De fans van Real Madrid moeten serieus rekening houden met het zomerse vertrek van Gonzalo Higuaín. Niet veel voetballers dineren met een hoge pief van Paris Saint-Germain: Nasser Ghanim Al-Khelaïfi. De voorzitter van PSG had half maart een geheime afspraak met de Argentijn, die ervan baalt dat hij nauwelijks in de plannen van Real-trainer José Mourinho voorkomt. Wordt vervolgd. (Le 10 Sport)

Philippe Coutinho weet nog niet waar hij komend seizoen speelt. De middenvelder is door Internazionale aan Espanyol uitgeleend en dat is alle partijen zeer goed bevallen. “Ik weet nog niet wat er gaat gebeuren. Pas aan het einde van het seizoen. Ik wacht op een beslissing van Inter. Ik ben hier heel gelukkig.” Stadsgenoot Barcelona zou tot acht miljoen euro voor de Braziliaanse technicus willen gaan. (Marca)

Benfica kan heel veel geld gaan verdienen aan voormalig Barcelona-aanvaller Nolito. De Spanjaard kwam vorig jaar zomer gratis over van de Spaanse topclub en geniet inmiddels belangstelling van Liverpool en Newcastle United. Benfica vraagt een bedrag van liefst vijftien miljoen euro, daar zijn contract pas medio 2016 afloopt. De 25-jarige Nolito maakte dit seizoen al veertien doelpunten. (A Bola)

Rio Ferdinand en Nemanja Vidic zijn niet de jongsten meer en dus zoekt Sir Alex Ferguson naar goede en ervaren vervangers. De manager van Manchester United deinst er niet voor terug om veel miljoenen uit te geven en dat is ook de reden waarom men interesse in Pepe heeft. De spijkerharde verdediger van Real Madrid moet spelers als Chris Smalling, Jonny Evans en Phil Jones gaan instrueren. (The People)

Het geduld van Sandro Rosell inzake de continuïteit van Josep Guardiola is ten einde. Het bestuur van Barcelona snapt niet waarom de oefenmeester nog steeds niet heeft aangegeven of hij zal blijven of niet. De relatie tussen Rosell en Guardiola staat onder druk, vooral omdat de voorzitter continu vragen krijgt van de andere bestuursleden. Men vindt dat Rosell tot de speelbal van Guardiola is uitgegroeid. (AS)

Nicolás Gaitán is nog niet eens weg, maar Benfica weet reeds wie zijn opvolger moet worden. De club uit Lissabon heeft zeer concrete belangstelling voor de 21-jarige Patricio Patito Rodríguez. De aanvaller is al jaren een belangrijke speler voor het Argentijnse Independiente en dat is de scouts van Benfica zeker niet ontgaan. Het is onduidelijk wat Independiente voor ‘Eendje’ vraagt. (Diverse Argentijnse media)

Wordt Gonzalo Higuaín de nieuwe spits van Paris saint-Germain?

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
0
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
64
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
12
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties