Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Daniele De Rossi kan ná actieve loopbaan naar Engeland

Laatste update:

Raheem Sterling is bezig aan een indrukwekkend seizoen en dat is ook buiten Engeland niet onopgemerkt gebleven. Zinedine Zidane zou de buitenspeler van Manchester City graag verwelkomen bij Real Madrid. (Daily Mirror)

Manchester City ziet toekomst in Daniele De Rossi. De 35-jarige middenvelder van AS Roma kan na zijn actieve spelersloopbaan als jeugdtrainer aan de slag bij de Engelse grootmacht. (The Sun)

Manchester United deinst niet terug van de door Paris Saint-Germain opgelegde schorsing aan Adrien Rabiot. De Engelse topclub wil de middenvelder nog altijd voor komend seizoen contracteren. (The Sun)

Ben Chilwell kan aankomende zomer alleen voor veel geld vertrekken bij Leicester City. De Engelse club werkt sinds het vertrek van N’Golo Kanté naar Chelsea immers niet meer met transferclausules. (The Times)

De kans lijkt klein dat Aleksandar Mitrovic Fulham tijdens de volgende transferperiode gaat verlaten. De Londense club wenst immers alleen bij een bod van 47 miljoen euro mee te werken aan een vertrek van de spits. (The Times)

Denk jij dat Raheem Sterling ooit voor Real Madrid zal spelen?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
18
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
5
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
74
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties