Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

David Beckham wil tweevoudig Nederlands kampioen

Laatste update:

Antonio Valencia staat op het punt Manchester United te verlaten. De ervaren verdediger, die over een aflopend contract beschikt, wordt teamgenoot van Wayne Rooney bij DC United. (The Sun)

David Beckham wil winkelen bij Real Sociedad. De drijvende kracht achter Inter Miami ziet in verdediger en voormalig PSV'er Héctor Moreno een versterking. (Daily Mirror)

Paris Saint-Germain, Real Madrid en Bayern München azen allen op Miralem Pjanic. Juventus is bereid de middenvelder te verkopen voor een bedrag van circa 130 miljoen euro. (Rai Sport)

Florian Thauvin gaat Olympique Marseille komende zomer verlaten. Mogelijke bestemmingen voor de aanvallende middenvelder annex buitenspeler zijn AS Roma, AC Milan en Internazionale. (Téléfoot)

Gerardo Seoane van Young Boys is topkandidaat om aan de slag te gaan bij Hertha BSC. De trainer moet de opvolger worden van Pal Dardai, die na dit seizoen stopt als hoofdcoach. (BILD)

Denk jij dat Miralem Pjanic in de zomer een transfer maakt?

Meer nieuws

Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
3
Mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord reageert: 'Uiterst eervol'
1
Alex Kroes spreekt zich voor het eerst uit over functiewijziging bij Ajax
13
Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
193
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties