Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

David Luiz rondt transfer binnen Londen snel af

Laatste update:

Ondertussen zijn the Hornets al bezig met de opvolging van Okaka. Een bod van Watford op Islam Slimani is door Leicester City van tafel geveegd en the Foxes verlangen een bedrag van 25 miljoen euro. (Watford Observer)

Arsenal staat op het punt om zich te versterken met David Luiz, die dertig miljoen euro moet kosten. Daarnaast hebben the Gunners een oogje op Abdou Diallo van 1.FSV Mainz 05. (The Sun)

Indien Luuk de Jong niet haalbaar blijkt voor Club América, gaat de Mexicaanse club zich melden bij Newcastle United. Alternatief voor de spits van PSV is Aleksandar Mitrovic, die weinig aan spelen toekomt bij the Magpies. (FOX Sports Mexico)

Arsenal heeft officieel contact opgenomen met West Bromwich Albion over Jonny Evans. Ook Manchester City is nadrukkelijk geïnteresseerd in de Noord-Ierse verdediger, die zijn contract bij the Baggies ook nog kan verlengen. (Daily Mail)

Scouts van sc Heerenveen waren zondag aanwezig bij het duel tussen FC Porto en Vitória Guimaraes. Het is onduidelijk wat het doel was van het bezoek, maar er waren ook afgevaardigden van onder meer Manchester City, Borussia Dortmund en Arsenal. (A Bola)

Denk jij dat David Luiz inderdaad naar Arsenal gaat?

Meer nieuws

Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
8
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
2
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
22
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
13
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
11
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties