Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

David Silva moet nadenken over transfer

Laatste update:

Adrián Ramos kan zijn debuut maken in de Premier League. De 29-jarige aanvaller staat op het verlanglijstje van West Bromwich Albion, dat nog wel een doelpuntenmaker denkt te kunnen gebruiken. De Colombiaan maakte vorig jaar zomer de overstap van Hertha BSC naar Borussia Dortmund, maar is daar nog niet echt tot ontbolstering gekomen. Ramos scoorde voor de BVB pas 6 keer in 29 wedstrijden. (The Sun).

David Silva was de voorbije jaren een van de beste spelers van Manchester City en de kans dat de middenvelder mag vertrekken is bijzonder klein. Toch denkt Juventus een kans te maken. De Spanjaard is bij Manchester City een van de grootverdieners en mogelijk willen the Citizens iets schaven aan de salarispost. Of Silva zelf oren heeft naar een transfer naar de Serie A, valt te bezien. (The Times)

Joao Moutinho zet zijn carrière mogelijk voort in de Premier League. AS Monaco probeert het salarishuis wat op te schonen en in dat kader is er geen plek meer voor de Portugees, die in de belangstelling staat van Arsenal. Manager Arsène Wenger kan wel een extra middenvelder gebruiken en de oefenmeester houdt de situatie rond Moutinho goed in de gaten. Ook Zenit Sint-Petersburg heeft interese. (The Express)

Juventus bereidt een bod voor op Alex Sandro. De 24-jarige linksback is geen goedkope klant, want FC Porto vraagt in ieder geval vijftien miljoen euro voor de verdediger. De international van Brazilië heeft bij FC Porto nog een contract tot de zomer van 2016. Juventus haalde eerder deze transferperiode al spelers als Mario Mandzukic, Sami Khedira en Simone Zaza. (A Bola)

Wat zou jij doen als je David Silva was?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
94
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties