Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer en Mertens mogelijk naar zelfde club

Laatste update:

Karim Benzema zou de topprioriteit zijn voor Paris Saint-Germain deze zomer, maar de Fransman is niet van plan om Real Madrid te verlaten. Dat zegt de zaakwaarnemer van de 25-jarige aanvaller. “Ik verspil mijn tijd door op geruchten te reageren. Ik heb al vaker gezegd dat mijn cliënt Madrid niet verlaat en dat zal ik blijven herhalen. Een vertrek van hem is onbespreekbaar”, zegt Karim Djaziri. (France Football)

Dries Mertens en Frank de Boer staan op een lange lijst van namen die Schalke 04 voor komend seizoen op het oog heeft. De club uit Gelsenkirchen gaat waarschijnlijk niet door met Jens Keller en zou graag De Boer willen halen, ook al is de coach van Ajax bereid om nog jaren in Amsterdam te blijven. Mertens is een van de kandidaten om de Bundesliga-club van nieuwe aanvallende impulsen te voorzien. (Der Westen)

Manchester United is niet van plan om spelers te verkopen. Zelfs Nani, die steevast in verband wordt gebracht met een aftocht van Old Trafford en niet het volste vertrouwen van de staf geniet, staat volgens Sir Alex Ferguson niet in de etalage. “We zijn niet van plan om iemand te verkopen, zo zit het. Nani hoort bij het team en als hij in vorm is, zijn er maar weinig spelers beter dan hij”, vertelt de Schotse manager. (Sky Sports)

Dmytro Chygrynsky moet de verdediging van Spartak Moskou van nieuw elan voorzien. De Russen hebben naar verluidt zeven miljoen euro over voor de 26-jarige Oekraïener van Shakhtar Donetsk. De 29-voudig international heeft op het moment nog een contract tot medio 2015 bij de Mijnwerkers. De bebaarde stopper werd in 2009 nog voor 25 miljoen euro gekocht door Barcelona, maar hij slaagde nooit in Spanje. (Ukraine)

Roberto Di Matteo is bij onder meer Schalke 04 in beeld, maar de Italiaan pakt zijn trainerscarrière misschien wel in Griekenland op. PAOK Saloniki, dat onlangs Georgios Donis ontsloeg, wil de Champions League-winnaar van 2012 inlijven. Di Matteo heeft al toegezegd dat hij bij een play-offwedstrijd van de club voor het laatste Champions League-ticket op de tribune zal zitten om de sfeer te proeven. (Sportday)

PAOK was dit seizoen kansloos in de strijd om de landstitel; Olympiacos ging er weer met het goud vandoor. De Tweekoppige Arend uit het Noorden wil volgend seizoen wél serieus mee kunnen doen om zijn eerste titel sinds 1985 en naast Di Matteo moet ook Mladen Petric naar Griekenland komen. Voor de aanvaller van Fulham heeft PAOK één miljoen euro over en AEK Athene-toptalent Taxiarchis Fountas is eveneens in beeld bij PAOK. (Sportday)

Claudio Marchisio is niet bezig met een vertrek uit Turijn. De 27-jarige middenvelder werd gelinkt aan onder meer Manchester United en Bayern München, maar hij is van plan om zijn huidige club trouw te blijven. “Ik zie mijzelf, nu we zijn begonnen met winnen, ook niet ergens anders dan bij Juventus spelen. Ik negeer de geruchten, ik ben hier tevreden en wil mijn contract zelfs verlengen”, zegt de Italiaans international. (Tuttosport)

Van Ajax naar Schalke 04 is een sportieve verbetering

Meer nieuws

KKD Elftal van de Week: Roda JC ondanks uitgestelde promotie hofleverancier
0
Roda JC legt stadionspeaker het zwijgen op: 'Heeft laatste interview gegeven'
1
'Twijfelende Denzel Dumfries ziet move richting Manchester United wel zitten'
16
Door vuurwerk verminkte PSV-fan doet zijn verhaal: 'Ik mis tweeënhalve vinger'
78
Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
33
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
63

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties