Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer geeft Ajax 33 procent kans op toptransfer

Laatste update:

Massimo Moratti heeft heel wat ambitieuze plannen gehad als voorzitter van Internazionale. Tussen 1995 en 2013 heeft de ex-preses geprobeerd onder meer Eric Cantona, Roberto Mancini en Francesco Totti naar Milaan te halen. “Maar Cantona deelde bij Manchester United een karatetrap uit aan een supporter, Mancini mocht niet weg van Sampdoria en AS Roma liet Totti niet gaan. Terecht natuurlijk”, kijkt Moratti terug. (Corriere della Sera)

Zo'n beetje alle Europese topclubs willen Martin Ödegaard hebben, maar Frank de Boer denkt dat Ajax niet kansloos is. 'Ik denk dat de strijd wel te winnen is. Je kunt niet winnen qua geld, maar wel met het idee hoe je iemand naar een hoger niveau wil gaan brengen. Van alle clubs hebben wij gewoon 33 procent kans en die mensen rondom hem denken er goed over na. Het lijkt erop dat hij verstandige ouders heeft", zegt de coach. (AT5)

Lukas Podolski overweegt serieus terug te keren op het oude nest in Keulen. De aanvaller begon zijn carrière bij 1. FC Köln en speelde er na een uitstapje bij Bayern München weer tot 2012. Toen nam Arsenal hem over, maar in Londen lijkt zijn rol uitgespeeld. “Ik kan me goed voorstellen dat ik weer naar Köln ga. Ik droom er nog steeds van om tijdens het horen van het clublied het veld op te stappen”, zegt Podolski. (Sky)

Sampdoria dreigt in januari een kersverse Italiaans international te verliezen. Stefano Okaka kan zijn tot medio 2016 lopende contract verlengen in Genua, maar lijkt de voorkeur te geven aan een overstap naar Milaan; zowel Internazionale als AC Milan heeft het voorzien op de 25-jarige spits. Okaka speelde jarenlang in de marge van het Italiaanse voetbal, maar maakte dit jaar zijn debuut in het shirt van la Squadra Azzurra. (La Gazzetta dello Sport)

Denk je dat Ajax kans maakt op de komst van Martin Ödegaard?

Meer nieuws

Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
0
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
4
PSV volgt speler op de voet en gaat mogelijk zakendoen met Bayern München
1
Eén Nederlander speelde belangrijke rol in overstap Arne Slot naar Liverpool
1
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
14
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties