Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer kan na ontslag alweer aan de slag in LaLiga

Laatste update:

Federico Chiesa maakt indruk bij Fiorentina en dat levert hem een nieuw contract op. Het negentienjarige talent staat op het punt om zijn verbintenis te verlengen tot medio 2022. (Corriere Fiorentino)

Naast Anderlecht zou ook Deportivo la Coruña interesse hebben in Frank de Boer. De Spaanse club ziet in de bij Crystal Palace ontslagen oefenmeester de ideale vervanger van Pepe Mel, die op de schopstoel zit. (El Gol Digital)

Josep Guardiola heeft Arsenal verteld dat zij Raheem Sterling kunnen vergeten. De coach van Manchester City is tevreden over de Engelsman en sluit een vertrek uit. (The Sun)

West Ham United meldt zich in januari mogelijk bij Serie A-promovendus SPAL. Verdediger Francesco Vicari staat bovenaan het verlanglijstje van the Hammers. (Calciomercato)

Arek Milik is zwaar geblesseerd en is maandenlang uit de roulatie. Napoli denkt eraan om als vervanging Roberto Inglese, die is uitgeleend aan Chievo, terug te halen. (Calciomercato)

Meer nieuws

Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
3
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
16
VZ Kort: FC Utrecht legt na Toornstra ook andere sterkhouder langer vast
77
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
14
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
3
Lucas Moura kijkt terug op CL-uitschakeling Ajax: 'Hadden een geweldig team'
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties