Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer kan voor landstitel in Engeland gaan

Laatste update:

Het is nog onbekend waar supertalent Paulo Dybala komend seizoen speelt, maar de ster van Palermo wil in ieder geval wel in de Champions League aan de slag. “Als ik in de Champions League speel, zijn mijn kansen groter om opgeroepen te worden voor de nationale ploeg van Argentinië. Ik zeg echter niet dat ik per se wil vertrekken bij Palermo, dat zou respectloos zijn”, zegt de 21-jarige aanvaller. (Rete Palermo)

Als Frank de Boer wil, kan hij komend seizoen voor de titel vechten in Engeland. Volgens de Engelse media staat Manuel Pellegrini voor een vertrek bij Manchester City en De Boer wordt gezien als topkandidaat om het stokje over te nemen. In het verleden werd De Boer nog in verband gebracht met Liverpool en Tottenham Hotspur. Overigens gaf de coach onlangs aan nog een jaar bij Ajax te blijven. (Diverse Britse tabloids)

Italiaanse topclubs opgelet: mevrouw Ibrahimovic wil terug naar Italië. Helena Seger heeft het helemaal gehad in Parijs, zo laat ze weten. “Ik heb heimwee naar Milaan, ik heb er genoten en ik voelde me er echt thuis. Als ik het voor het zeggen had, zou ik aansturen op een terugkeer naar Italië. Bovendien is AC Milan een fantastische club”, zegt de vrouw van de spits van Paris Saint-Germain. (La Gazzetta dello Sport)

Massimo Moratti heeft Internazionale verkocht aan Erick Thohir, maar daar zou de 69-jarige zakenman veel spijt van hebben. Er zou een terugkoopclausule zijn voor Moratti, die nog altijd dertig procent van de aandelen in handen heeft. Moratti zelf ontkent het bestaan van die clausule. “Er bestaat geen mogelijkheid dat ik Internazionale weer in handen krijg. Ik steun Thohir”, aldus Moratti. (La Gazzetta dello Sport)

Frank de Boer zou met Manchester City beter presteren dan Manuel Pellegrini

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties