Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer volgt landgenoot op bij kwakkelende topclub

Laatste update:

Vítor Pereira blijft gewoon zitten waar hij zit. De coach van Fenerbahçe zou weg willen uit Istanbul vanwege de onveilige situatie, maar dat is onjuist. “Deze geruchten kloppen niet. Ik weet niet waar die berichten vandaan komen. Ik heb een contract tot de zomer van 2017 en tot die tijd blijf ik sowieso hier”, zegt de Portugese oefenmeester, die met zijn elftal om de titel strijdt. (FB TV)

Jan Olde Riekerink zit tot het eind van het seizoen in het zadel als hoofdcoach van Galatasaray, waar hij mogelijk wordt opgevolgd door een landgenoot. De Turkse grootmacht heeft zijn zinnen gezet op de komst van Frank de Boer. Het feit dat hij de visie van Johan Cruijff uitdraagt, zijn verleden bij Barcelona en zijn goede prestaties bij Ajax zijn voor de Turken redenen om De Boer te polsen. (Diverse Turkse media)

Mario Lemina hoeft niet meer zo nodig terug te keren naar Olympique Marseille. De middenvelder speelt momenteel op huurbasis voor Juventus, dat een optie tot koop heeft. De Italiaanse topclub betaalde afgelopen zomer vijf ton om de 22-jarige international van Gabon een jaar te mogen uitproberen en kan hem tegen een bijbetaling van 9,5 miljoen euro definitief vastleggen. (Tuttosport)

Paco Jémez ziet Valencia als volgende stap in zijn trainersloopbaan wel zitten. De coach van Rayo Vallecano wordt genoemd als opvolger van Gary Neville, die nog altijd zwaar onder vuur ligt. “Valencia heeft Paco nog niet gebeld, maar hopelijk gebeurt dat nog. Het is een buitengewone club”, zegt de zaakwaarnemer van de Spaanse oefenmeester. (AS)

Zou Galatasaray een geschikte club voor Frank de Boer zijn?

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
31
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
149
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
352
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties