Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Bruyne zat al om tafel met geïnteresseerde club

Laatste update:

Fabinho maakt indruk als rechtsback van AS Monaco en de verdediger bleek tijdens de afwezigheid van Jérémy Toulalan ook uitstekend uit de voeten te kunnen als middenvelder. Het heeft de aandacht getrokken van Barcelona, dat op zoek is naar een opvolger van Dani Alves. De rechtsback zou al getekend hebben bij Paris Saint-Germain, al ontkent hij zelf in alle toonaarden. (L’Équipe)

Het zal voor VfL Wolfsburg nog een flink karwei worden om Kevin De Bruyne aan boord te houden. De spelmaker heeft naar verluidt om tafel gezeten met een delegatie van Paris Saint-Germain, dat niet moeilijk doet over een euro meer of minder. De 23-jarige De Bruyne hoeft zeker niet per se weg uit Wolfsburg, maar tegen een megasalaris in Parijs is het lastig ‘nee’ zeggen. (Le Parisien)

Ciro Immobile heeft het niet naar zijn zin in de Bundesliga en hij wil terug naar de Serie A. De aanvaller van Borussia Dortmund heeft aan belangstelling niet te klagen. AC Milan heeft interesse, Fiorentina wil hem hebben en ook Napoli houdt de ontwikkelingen nauwgezet in de gaten. Immobile werd voor zijn vertrek naar Dortmund topscorer van de Serie A in het shirt van Torino. (Sky Italia)

Dick Advocaat neemt tot het einde van de honneurs waar, maar na het seizoen komt de plek bij Sunderland weer vrij. Sam Allardyce, nu nog werkzaam bij West Ham United, blijft een van de favorieten. “Speculatie”, reageert Big Sam. “Ik heb een contract bij West Ham United en ik ben dus niet bezig met een dienstverband bij een andere club”, verzekert de ervaren oefenmeester. (Sky Sports)

Bij welke club past Kevin De Bruyne beter?

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
6
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
18
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
6
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
6
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
7
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties