Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Guzman en Toivonen samen naar nieuwe club

Laatste update:

AC Milan wil dat Mario Balotelli zich beter gedraagt dan hij heeft gedaan bij Liverpool. Het seizoen van de Italiaan op Anfield werd geen succes en op de instelling van de spits was wel wat aan te merken; vlak nadat Balotelli voor een training zag hoe een ploeggenoot een net op de markt gekomen iPhone 6 had, deed de aanvaller alsof hij geblesseerd was. Na afloop van de training zat hij alweer in de kleedkamer; met een net gekochte iPhone 6. (Liverpool Echo)

Dick Advocaat wil twee spelers met een verleden in de Eredivisie naar Sunderland halen. De Nederlandse oefenmeester hoopt landgenoot Jonathan de Guzmán te mogen verwelkomen en dringt eveneens aan op een weerzien met Ola Toivonen, die hij onder zijn hoede had bij PSV. De gesprekken met Napoli over de overgang van De Guzmán verlopen echter moeizaam en datzelfde geldt voor de onderhandelingen met Stade Rennes over Toivonen. (Northern Echo)

Aleksandr Kokorin gaat niet naar Arsenal. De Londenaren zouden met Dynamo Moskou een akkoord hebben bereikt over een transfer, maar zaakwaarnemer en stiefvader Kirill Loginov laat weten nergens van op de hoogte te zijn. De 24-jarige Kokorin is een aanvaller die in bijna tweehonderd officiële wedstrijden goed was voor 47 doelpunten en 25 assists in dienst van de Politiemannen van Dynamo. (Sovsport)

Grzegorz Krychowiak blijft bij Sevilla. De 25-jarige aanvallende middenvelder stond naar verluidt in de nadrukkelijke belangstelling van Arsenal, dat dertig miljoen euro zou willen betalen. De Pools international rekent middels een tweet echter af met alle geruchten: “Ik blijf dit seizoen in het Ramón Sánchez Pizjuán. Vamos Sevilla!”, schrijft hij. Krychowiak werd ook in verband gebracht met onder meer Barcelona. (Twitter)

Ik zie Sunderland als degradatiekandidaat

Meer nieuws

Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
0
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
14
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
52
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties