Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Jong kan zeer gevoelige transfer maken

Laatste update:

Daniele Baselli van Atalanta klapte helemaal dicht toen hij hoorde van de interesse van AC Milan. “Ik kon niet meer eten en ik was angstig. Aan de andere kant was ik ook rustig, want ik wist dat een overeenkomst vermoedelijk niet aan de orde zou zijn. Atalanta is, in ieder geval de komende zes maanden, mijn thuis”, zegt de middenvelder, die in Milaan tot medio 2019 kan tekenen. (Sky Italia)

Nigel de Jong staat voor een overgang naar Manchester United, maar een zeer gevoelige transfer in Italië behoort ook nog altijd tot de mogelijkheden. De dertigjarige middenvelder is bij AC Milan in het bezit van een aflopende verbintenis en naar verluidt heeft Juventus een balletje opgegooid bij De Jong. Men heeft goede ervaringen met routiniers van AC Milan. (Tuttosport)

Rafael Benítez gaat in april of mei met Napoli om de tafel zitten om een eventueel nieuw contract te bespreken en hij heeft een goede onderhandelingspositie. De 54-jarige trainer staat namelijk in de belangstelling van Paris Saint-Germain, Liverpool, Manchester City en Newcastle United. De Spanjaard werkte tussen 2004 en 2010 ook al op Anfield en hij won toen de Champions League. (Corriere dello Sport)

Samir Handanovic krijgt een nieuwe verbintenis in Milaan. Bij Internazionale is men tevreden over het optreden van de sluitpost, die tegen drie miljoen euro per jaar kan bijtekenen tot medio 2018. Momenteel incasseert Handanovic 2,2 miljoen euro per seizoen. De reden dat Internazionale haast maakt met een nieuw contract is interesse uit Engeland. Onder meer Manchester United en Liverpool zien in Handanovic een toegevoegde waarde. (Sky Italia)

Wat zou jij Nigel de Jong adviseren?

Meer nieuws

Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
14
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
1
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
38
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
34
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties