Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Ligt heeft drie concurrenten voor droomtransfer

Laatste update:

Schalke 04 haalt nog één keer alles uit de kast om Leon Goretzka te verleiden tot een langer verblijf. De middenvelder is in het bezit van een aflopend contract en geniet interesse van diverse Europese topclubs. (Diverse Duitse media)

Matthijs de Ligt is allesbehalve een topprioriteit voor Barcelona. De Catalanen hebben het in defensief opzicht vooral gemunt op Milan Skriniar (Internazionale), Kalidou Koulibaly (Napoli) en Dayot Upamecano (RB Leipzig). (Mundo Deportivo) (RB Leipzig.)

Zinédine Zidane heeft laten doorschemeren dat hij in de toekomst wel in de Premier League zou willen werken. De oefenmeester van Real Madrid was als speler nooit actief in de Engelse competitie. (Daily Mirror)

Manchester United moet haast maken met een nieuw contractaanbieding voor Angel Gomes. De vader van het tienertalent waarschuwt dat verschillende Europese topclubs zijn zoon op het oog hebben. (Daily Mirror)

Real Madrid gaat zich komende winter roeren op de transfermarkt. Voorzitter Florentino Pérez heeft een lijstje met vier mogelijke versterkingen die naar de Spaanse hoofdstad gehaald moeten worden. (Diverse Spaanse media)

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
4
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties