Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ödegaard kon vier jaar geleden al naar Italië

Laatste update:

Gerard Deulofeu wordt voor het tweede seizoen achtereen verhuurd door Barcelona, maar wil na dit jaar duidelijkheid. “We zien wel wat er gaat gebeuren, maar ik wil niet nog een seizoen worden uitgeleend”, is de twintigjarige rechtsbuiten duidelijk. Vorig seizoen speelde de Spanjaard voor Everton en nu komt hij uit voor Sevilla. In veertien competitiewedstrijden kwam Deulofeu tot één goal en vijf assists. (Radio Marca)

Martin Ödegaard had al veel eerder een transfer kunnen maken naar een Europese topclub. De zestienjarige middenvelder uit Noorwegen, die onlangs naar Real Madrid vertrok, was vier jaar geleden in beeld bij AS Roma. “Ik heb een grote fout gemaakt, want ik heb hem niet gehaald. We hadden Ödegaard bijna aangetrokken”, zegt sportief directeur Walter Sabatini. John Arne Riise adviseerde Roma destijds om Ödegaard, die toen nog maar twaalf jaar oud was, te halen. (TV2)

De Italiaanse bond vreest niet voor een vertrek van Antonio Conte. De bondscoach zou ontevreden zijn en zijn contract willen inleveren en hij werd dan ook al gauw in verband gebracht met AC Milan. Voorzitter Carlo Tavecchio gaat er echter gewoon van uit dat Conte aanblijft bij de FIGC: “Conte heeft mij recht in de ogen gekeken en gezegd dat hij met geen enkele club contact heeft gehad”, zegt Tavecchio. (Radio 24)

Nabil Bentaleb kan zijn contract bij Tottenham Hotspur verlengen. De twintigjarige middenvelder is in de laatste maanden uitgegroeid tot een belangrijke speler voor the Spurs en hij kan tot en met het seizoen 2017/18 op White Hart Lane blijven. Het salaris van de Algerijns international, van zo’n twaalfduizend euro per week, zal bovendien worden verdubbeld. Eerder verlengde Harry Kane al zijn contract bij Tottenham. (London Evening Standard)

Martin Ödegaard had niet naar Real Madrid moeten gaan

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
6
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties