Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Depay en Wijnaldum mogelijk naar dezelfde club

Laatste update:

Patrick Vieira kan zijn contract bij Manchester City verlengen. De Engelse topclub hoopt daarmee Olympique Marseille op afstand te houden: de Fransen zien in de voormalig international een geschikte opvolger van Marcelo Bielsa, die waarschijnlijk vertrekt. Vieira is in Manchester verantwoordelijk voor het beloftenelftal, maar zou ook in beeld zijn als eventuele vervanger van Manuel Pellegrini. (Daily Star)

Paris Saint-Germain heeft gesproken met Memphis Depay, maar is ook Georginio Wijnaldum nog niet vergeten. PSG bracht vorig jaar nog een bod uit op de middenvelder, die echter besloot om nog minstens een jaar in Nederland te blijven. Wijnaldum schijnt nu nog steeds in beeld te zijn bij PSG, dat een dubbeldeal voor de aanvoerder én topscorer van PSV nu niet uitsluit. Het is niet bekend hoeveel PSG daarvoor wil betalen. (France Football)

Tottenham Hotspur wil onder geen beding afscheid nemen van Hugo Lloris. De doelman staat in de belangstelling van Manchester United, dat in hem de opvolger ziet voor David de Gea. De Spaanse goalie vertrekt mogelijk naar Real Madrid, dat zelf ook weer interesse heeft in Lloris. Los Merengues willen in actie komen als De Gea niet haalbaar blijkt. The Spurs verlangen echter vijftig miljoen euro voor de Franse sluitpost. (Daily Mail)

Pedro Obiang heeft er weer een optie bij. De middenvelder van Sampdoria werd eerder gelinkt aan West Ham United en Napoli, en kan nu ook bij Stoke City aan de slag. De 23-jarige Spanjaard werd woensdag bekeken door een scout van the Potters, die positief terugkeerde in Engeland. Obiang moet zo'n negen miljoen euro kosten en dat is geen probleem voor de vermogende Engelsen. (Daily Mail)

Paris Saint-Germain zou een mooie club zijn voor Memphis Depay en Georginio Wijnaldum

Meer nieuws

Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
5
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
15
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
8
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
12
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
22
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties