Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Depay geeft jawoord en levert PSV 31 miljoen op

Laatste update:

Vincent Kompany leek in 2012 naar Barcelona te gaan, maar hij bleef bij Manchester City. Sportief directeur Andoni Zubizarreta kreeg te horen dat de verdediger slechts twaalf tot vijftien miljoen euro hoefde te kosten, maar had toch zijn twijfels over de Belgisch international. Vince the Prince is nu aan zijn zevende jaar in dienst van City bezig en kwam eerder uit voor onder meer Hamburger SV. (Marca)

Het had nog even geheim moeten blijven, maar de Engelse media weten van wanten. Dat Memphis Depay komende zomer overstapt naar Manchester United is volgens de pers in het Verenigd Koninkrijk een zekerheidje. De club van Louis van Gaal betaalt 31 miljoen euro voor de PSV-aanvaller, die zelf zijn jawoord al zou hebben gegeven en daarmee clubs als Tottenham Hotspur en Arsenal teleurstelt. (Diverse Britse media)

Jorge Jesus verdient vier miljoen euro per jaar bij Benfica, maar is bereid om met minder genoegen te nemen. De trainer wil dan wel zien dat de rest van dat geld in de selectie wordt geïnvesteerd, want hij wil met de club uit Lissabon graag een Europese prijs binnenhalen. De club van de Nederlandse aanvaller Ola John verloor in de seizoenen 2012/13 en 2013/14 nog de finale van de Europa League. (Diário de Notícias)

Karim Bellarabi tekende in december een nieuw contract bij Bayer Leverkusen, maar dat maakt de Europese supermachten blijkbaar niet veel uit. De 24-jarige aanvaller werd al gelinkt aan vrijwel alle topclubs in Engeland en nu schijnt hij ook in beeld te zijn bij Bayern München. De Duits international ligt nog tot de zomer van 2017 vast bij Leverkusen en zou ongeveer veertien miljoen euro moeten kosten. (Diverse Duitse media)

Manchester United zou een mooie club zijn voor Memphis Depay

Meer nieuws

'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
4
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
5
Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
8
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
9

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties