Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Di María heeft jawoord al gegeven aan nieuwe club

Laatste update:

Galatasaray is dicht bij het aantrekken van een nieuwe doelman. De topclub uit Istanbul is al een tijdje in onderhandeling met Trabzonspor over Onur Kivrak en de twee partijen lijken elkaar eindelijk te naderen. Cim Bom begon met een openingsbod van zes miljoen euro, maar dat werd meteen van de hand gewezen. Galatasaray wil nu tot acht miljoen gaan en is daarmee nog een kleine twee miljoen verwijderd van de wens van Trabzonspor. (Diverse Turkse media)

Ángel Di María lijkt de volgende topaankoop van United te worden. Het gerucht doet de ronde dat de Argentijn al een akkoord heeft gesloten met de Engelse grootmacht: er ligt bij de club van Louis van Gaal een weeksalaris van 190.000 euro klaar. De clubs moeten er nog wel uit zien te komen; vermoedelijk gaat het om een transfersom van dik 45 miljoen euro. (Metro)

Overigens moet Manchester United niet denken dat het Di María al binnen heeft. De Argentijn heeft weliswaar overeenstemming bereikt met the Red Devils, maar als er een club komt die wél Champions League speelt zal dat akkoord weinig waarde hebben. Paris Saint-Germain en Juventus, clubs die zich in tegenstelling tot United wel wisten te plaatsen voor het miljoenenbal, hebben ook nog altijd interesse. (Daily Mirror)

Aurelio De Laurentiis heeft hoge verwachtingen van Napoli voor komend seizoen. De flamboyante preses van i Partenopei wil kampioen worden en denkt dat de club op de goede weg is. 'Ik heb er vertrouwen in, want ik weet waar Rafael Benítez achter de schermen mee bezig is. Met hem als leidinggevend figuur, lig ik geen nacht meer wakker. Hij is onze grote kracht", meent de lofvolle preses. (La Nazione)

Speelt Ángel Di María komend seizoen voor Manchester United?

Meer nieuws

Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
1
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
18
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
11
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
2
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
17
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties