Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Di María tipt Van Gaal over komst tweede vriend

Laatste update:

David De Silva, volgens velen het grootste talent van Australië, kan naar Arsenal en Manchester City. Er zou al een akkoord liggen tussen AS Roma en Perth Glory, maar dat weerhoudt de Engelse clubs er niet van om het te proberen bij de zeventienjarige middenvelder. In 2013 was De Silva al dicht bij een overgang naar Everton, maar die transfer ketste op het laatste moment af. (ESPN)

Louis van Gaal krijgt bij Manchester United advies van Ángel Di María. De Argentijnse dribbelaar dringt er bij zijn coach op aan dat hij naast zijn goede vriend Nicolás Otamendi ook een andere vriend, Nicolás Gaitán, naar Old Trafford haalt. De 26-jarige Gaitán werd al veelvuldig met the Mancunians in verband gebracht en Van Gaal heeft van Di María begrepen dat Gaitán een echte versterking zou zijn. De vleugelspeler moet wel ruim twintig miljoen euro kosten. (AS)

Het lijkt erop dat Eden Hazard zijn broertje niet meer terug zal zien bij Chelsea. De Engelse topclub heeft Thorgan Hazard verhuurd aan Borussia Mönchengladbach en de aanvallende middenvelder doet het goed in de Bundesliga. Die Fohlen zijn dan ook erg tevreden over de 21-jarige Belg en willen hem definitief overnemen. Momenteel zijn er al gesprekken gaande tussen beide clubs en er wordt op korte termijn een akkoord verwacht. (Kicker)

Sunderland gaat het opnieuw proberen: Fabio Borini moet naar het Stadium of Light komen. De aanvaller speelde vorig jaar al op huurbasis voor the Black Cats en dat beviel beide partijen uitstekend. Borini koos afgelopen zomer toch voor een langer verblijf bij Liverpool, maar de Italiaan is daar vooral wisselspeler en dus zou een terugkeer bij Sunderland weer een optie zijn. De onderhandelingen zijn van start gegaan. (Goal)

Nicolás Gaitán zou een aanwinst zijn voor Manchester United

Meer nieuws

Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
2
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
53
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
0
Willem II keert na twee jaar afwezigheid terug in de Eredivisie
17
Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
6
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties