Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

In de wandelgangen (dinsdag, 1/6)

Laatste update:

Tottenham Hotspur zal zich op de laatste dag van de transfermarkt nog bij Everton melden voor Steven Pienaar. Harry Redknapp wil sowieso nog een middenvelder aan zijn selectie toevoegen en hoopte eigenlijk op Scott Parker, maar hij mag niet weg bij West Ham United. Redknapp hoopt dat Everton wél wil onderhandelen over een transfersom voor Pienaar, die is begonnen aan zijn vierde jaar in Engeland. (Sky Sports )

De supporters van Everton vrezen niet alleen Pienaar, maar ook hoofdtrainer David Moyes kwijt te raken. De Schot is volgens de bookmakers de belangrijkste kandidaat om de reeds vertrokken Martin O’Neill op te volgen bij Aston Villa. Moyes is Everton jarenlang trouw gebleven, maar is ambitieus en weet dat de ploeg uit Birmingham verder is dan zijn eigen formatie. (Birmingham Mail )

Klaas-Jan Huntelaar krijgt op de trainingen bij Schalke 04 te maken met Tomás Ujfalusi. De voormalig verdediger van Hamburger SV staat nu nog op de loonlijst bij Atlético Madrid, maar Felix Magath wil hem graag terughalen naar Duitsland. De coach mocht dertig miljoen euro besteden en gaf veertien miljoen euro uit aan Huntelaar, dus de financiële middelen zijn er in ieder geval. (Marca)

Merab Jordania is geschrokken van het magere spel van Vitesse tegen Feyenoord en gaat nog een drukke dag tegemoet. De nieuwe preses van de Arnhemmers wil Miralem Sulejmani huren van Ajax en wil vervolgens ook een vijfde Servische aanwinst verwelkomen: Mateja Kezman. De spits van Paris Saint-Germain werd al eerder vaag genoemd bij Vitesse, maar nu maakt Jordania werk van zijn komst. (L’Equipe )

Toulouse hoopt binnen 48 uur een vervanger voor de naar Olympique Marseille vertrokken André-Pierre Gignac te hebben gevonden. Volgens Alain Casanova, trainer van de Ligue 1-club, zoekt men ook over de landsgrenzen. In dat geval zou Umut Bulut een van de kandidaten kunnen zijn. De aanvaller van Trabzonspor, goed voor 54 treffers in 130 duels, werd al eerder met Toulouse in verband gebracht. (France Football )

West Ham United wil zaken doen met Arsenal. Avram Grant is nog op zoek naar een goede linksback voor zijn ploeg en heeft het oog laten vallen op Armand Traore, de twintigjarige vleugelverdediger die bij The Gunners niet op speelminuten hoeft te rekenen. Benfica wilde Traore ook graag hebben, maar de jongeling zei in Engeland te willen blijven. West Ham biedt zodoende uitkomst. (News of the World )

Beppe Marotta, directeur bij Juventus, bevestigt dat zijn werkgever ook interesse heeft in de veelbelovende Traore. Marotta vraagt zich echter af of de jonge back wel naar Italië wil verhuizen: “We zullen kijken wat er mogelijk is. De transfermarkt sluit op dinsdagavond en iedereen weet dat we nog een nieuwe linksback zoeken.” Fabio Grosso is volgens Luigi Delneri niet goed genoeg. (Tuttosport )

Na het afketsen van de miljoenentransfer van Javier Mascherano naar Internazionale, hoopt de club van Rafa Benítez Riccardo Montolivo van Fiorentina over te kunnen nemen. Goedkoop zal de middenvelder echter niet zijn, aangezien Viola hem tot de sterspelers binnen de selectie rekent. In principe is Montolivo dan ook niet te koop voor de winnaar van de Champions League, maar mocht er een behoorlijk bod komen is Fiorentina bereid overstag te gaan. (Tuttosport )

Stefano Okaka zal voorlopig aanblijven bij AS Roma. De spits, die het afgelopen jaar zes maanden in dienst van Fulham speelde, kan rekenen op de interesse van West Bromwich Albion. Niettemin ligt het in de lijn der verwachting dat hij in de Italiaanse hoofdstad zal blijven voetballen en dit seizoen met Roma de Champions League in zal gaan. De 21-jarige aanvaller, die het vertrouwen van Claudio Ranieri heeft, staat tot medio 2012 onder contract bij de Romeinen. (Corriere dello Sport )

Mateja Kezman kan er voor Vitesse meer dan twintig per jaar maken

Meer nieuws

Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
11
Ajax shopt bij Sparta en haalt jongere broer van Jorrel Hato naar Amsterdam
38
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
26
Perez zag opvallende actie van Ramalho bij PSV: 'Je kunt beter afscheid nemen'
7
Ook vertrek van Olivier Boscagli dreigt: 'PSV kan moeilijk nee zeggen'
28
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties