Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

In de wandelgangen (dinsdag, 4/4)

Laatste update:

Juventus heeft besloten om serieus werk te maken van de komst van Bojan Krkic. De twintigjarige aanvaller komt slechts sporadisch in actie bij Barcelona en Juve heeft er nu 22 miljoen euro voor over om het doorlopende contract van het supertalent af te kopen. Barcelona wil echter niets weten van een vertrek van Bojan en hoopt het contract van de technicus binnenkort te kunnen verlengen. (Corriere dello Sport )

Manchester City gaat voor een andere aanvaller: Fernando Torres. The Citizens spraken dit weekend met John Henry af dat zij ieder bod op de Spanjaard met één euro zou overtreffen, maar vooralsnog is er geen enkele club geweest die zich heeft gemeld op Anfield. City brengt daarom zelf het eerste bod uit en denkt aan een bedrag van zestig miljoen euro voor El Nino. (Daily Mail )

Andrea D’Amico, zaakwaarnemer van de Italiaanse verdediger Domenico Criscito, is niet bekend met de belangtelling van Bayern München voor zijn cliënt. De Duitsers zouden al contact hebben gezocht met Genoa, maar daar is volgens D’Amico niets van waar. “Ik lees vaak dat Domenico met Bayern in verband wordt gebracht, maar ik heb nog niets gehoord vanuit Duitsland”, zei D’Amico. (Sky Italia )

Steve McClaren wil na de jaarwisseling weer samenwerken met Theo Janssen. De middenvelder van FC Twente is op zoek naar een nieuwe uitdaging en McClaren, die nu bij VfL Wolfsburg werkzaam is, wil de 29-jarige Janssen die uitdaging graag bieden. Het is niet bekend hoeveel Wolfsburg wil betalen voor de international en of Janssen uberhaupt wel oor heeft naar een transfer naar Duitsland. (FourFourTwo )

Clarence Seedorf krijgt op het middenveld bij AC Milan mogelijk concurrentie van Andrea Lazzari. De middenvelder van Cagliari is een goede bekende van Massimiliano Allegri, die overweegt om de 25-jarige Italiaan bij zijn selectie te halen. Lazzari heeft een contract dat tot 2012 doorloopt en er is acht miljoen euro voor nodig om deze verbintenis af te kopen. De middenvelder speelde dit duel acht competitieduels. (Sky Italia )

Tommaso Bellazzini is na de winterstop vrijwel zeker te bewonderen in de Serie A. De 22-jarige aanvallende middenvelder speelt nu nog op het tweede niveau bij Cittadella, maar hoeft niet te klagen over een gebrek aan belangstelling. Udinese, Palermo en Brescia zijn inmiddels concreet geworden voor de Italiaan, die afkomstig is uit de jeugdopleiding van Fiorentina. (La Gazzetta dello Sport )

Internazionale is zeker niet de enige club die overweegt om Dimitri Payet naar Italie te halen. Napoli hoopt dat de belangstelling van de landskampioen niet meer is dan een gerucht en wil spoedig met Saint-Étienne om tafel om te praten over een transfersom voor de 23-jarige aanvaller. Payets contract loopt tot de zomer van 2013 door en de technicus moet naar verluidt tien miljoen euro gaan kosten. (Mediaset )

Inter houdt Payet voorlopig in de wachtkamer. De Nerazzurri willen eerst zaken doen met Udinese en hebben afgelopen week liefst drie keer om tafel gezeten met het bestuur van de club uit Udine. Er werd gesproken over twee spelers: Alexis Sánchez en Gokhan Inler. Coach Rafael Benítez wil vooral laatstgenoemde middenvelder graag hebben en ziet in Sánchez een speler voor de toekomst. (Corriere dello Sport )

Jonathan Legear hoopt in de winterstop naar Engeland te kunnen verhuizen. De middenvelder van Anderlecht is bekend met de interesse van Newcastle United en Everton. “Everton-coach David Moyes is me al drie keer komen bekijken en telkens was ik goed. Hij heeft ook mijn uitstekende prestatie tegen Oostenrijk gezien. En Newcastle wil mij hebben als vervanger van Ben Arfa", beweert Legear. (Het Nieuwsblad )

Welke competitie past het best bij Theo Janssen?

Meer nieuws

Voormalig supertalent vertrekt roemloos door de achterdeur bij Tottenham Hotspur
6
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Zeearend Hertog verdwijnt na 18 jaar bij Vitesse: 'Mij zien ze daar niet meer'
18
'Als Bergwijn vertrekt, kan Farioli hem meenemen van Nice naar Ajax'
29
Pascal Jansen voerde al 'twee prachtige gesprekken', onthult hij aan de NOS
16
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties