Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

In de wandelgangen (dinsdag, 3/8)

Laatste update:

Enkele clubs uit Duitsland en Nederland hebben Ianis Zicu op het oog. De aanvaller van FC Timisoara is met zeventien doelpunten topscorer van de Liga 1, het hoogste niveau van Roemenië. De 27-jarige Zicu stond in het verleden bij Internazionale en Parma op de loonlijst, maar dat was geen onverdeeld succes. Daarna was hij bij Dinamo Boekarest ook niet trefzeker, maar nu bij FC Timisoara wel. (ProSport)

Louis Laros, de zaakwaarnemer van onder meer Siem de Jong, is in Dortmund gesignaleerd. De middenvelder van Ajax geniet zoals bekend belangstelling van de Duitse topclub, die nu erg concreet lijkt te zijn geworden. De Jong heeft in Amsterdam een contract tot medio 2013 en heeft al gesprekken achter de rug over het openbreken van de verbintenis. Men deed echter een verlaagde aanbieding. (BILD)

Napoli denkt voor komend seizoen aan Givanildo Vieira de Souza, beter bekend als Hulk. De aanvaller van FC Porto moet een eventueel vertrek van Edinson Cavani opvangen. Napoli vraagt vijftig miljoen euro voor de Uruguayaan en dat is ongeveer dezelfde prijs als men in Oporto in gedachten heeft voor Hulk. De Braziliaan wil echter grof geld gaan verdienen en denkt aan een transfer naar Spanje of Engeland. (A Bola)

FC Porto heeft intussen met Radamel Falcao om de tafel gezeten. De bondgenoot van Hulk is dit lopende seizoen bijzonder trefzeker en dat is ook in het buitenland niet onopgemerkt gebleven. De landskampioen van Portugal heeft met de Colombiaan de afspraak gemaakt dat hij pas volgend jaar zomer mag vertrekken, mits er sprake is van een marktconform bod en Hulk niet in dezelfde periode vertrekt. (Record)

Frank Rijkaard heeft voor komend seizoen aanbiedingen uit Engeland, Turkije en Spanje. Het is niet bekend om welke clubs het gaat. De oefenmeester kreeg enkele maanden geleden zijn congé bij Galatasaray en was een kandidaat om trainer van Sporting Portugal te worden. Presidentskandidaat José Dias Ferreira kwam echter niet als winnaar uit de bus. Wordt vervolgd. (El Mundo Deportivo )

FC Fehérvár, de koploper van de Hongaarse NB1, heeft de afgelopen weken enkele scouts uit Nederland over de vloer gekregen. Denés Szakály, een middenvelder van 23 jaar, en André Alves, een 27-jarige aanvaller, zouden de reden van het bezoek zijn geweest. Szakály is dit seizoen niet meer dan een invaller, maar wel een voormalig jeugdinternational. Alves heeft goede statistieken: 68 duels, 41 goals. (Magyar Nemzet)

Melvin Platje staat zoals bekend op de schaduwlijst van Heracles Almelo, maar kan ook in Duitsland aan de slag. 1. FC Augsburg ziet de komst van de aanvaller van FC Volendam wel zitten, maar hij is alleen een optie als men níét naar de Bundesliga promoveert. In het andere geval gaat men voor een meer ervaren aanvaller. De 22-jarige Platje maakte voor FC Volendam 41 goals in 98 duels. (Die Augsburger Zeitung)

De Bundesliga is de juiste competitie voor Siem de Jong om na Ajax in verder te gaan

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
189
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties