Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

In de wandelgangen (dinsdag, 5/10)

Laatste update:

Juande Ramos hoopt Dnipro Dnipropetrovsk te voorzien van de een speler uit de Primera División. De ex-trainer van Real Madrid denkt dat Achille Emana een welkome versterking kan zijn voor de Oekraïense club. De 29-jarige Emana heeft er drie seizoenen bij Real Betis opzitten en werd afgelopen jaar kampioen van de Segunda División. De vraag is of hij een lucratief bod zou kunnen weerstaan. (Diario de Sevilla)

Slecht nieuws voor Vitesse. De Arnhemmers willen Slobodan Rajkovic graag definitief overnemen van Chelsea, maar de verdediger trekt mogelijk naar Benfica. The Blues hopen nog altijd op Fábio Coentrão en hebben aangeboden om Rajkovic bij de deal te betrekken. Coentrão heeft echter aangegeven alleen naar Real Madrid te willen gaan en volgens Portugese media is de deal zelfs al beklonken. (Record)

Real rekent dus op de komst van Coentrão, maar wanneer de Portugees onverwachts niet komt, moet er toch echt gekeken worden naar een alternatief. José Mourinho hoeft Ashley Cole in ieder geval niet op te bellen: “Nee, ik heb nog nooit aan een transfer naar Real gedacht. In het verleden is er wel eens een moment geweest dat ik dacht dat ik naar het buitenland wilde, maar ik zit nu goed bij Chelsea”, zei Cole. (Sky Sports)

Benfica doet er op haar beurt nog alles aan om Coentrão voor de club te behouden. Voorzitter Luís Filipe Vieira wil dinsdag nog met de vleugelverdediger om tafel zitten en gaat beloven het salaris van Coentrão te verdubbelen wanneer hij besluit om te blijven. De international verdient nu nog 50.000 euro per week, maar kan dus naar een ton per week gaan. Dat komt neer op ruim vijf miljoen per jaar. (Correio da Manha )

Aston Villa hoopt op korte termijn bekend te maken dat Charles N'Zogbia de opvolger van Ashley Young wordt. Vorige maand verkochten the Villans Young voor een niet nader bekendgemaakt bedrag aan Manchester United: naar schatting was er dik twintig miljoen euro mee gemoeid. N'Zogbia gaat zijn laatste contractjaar in bij Wigan Athletic en toonde vorig seizoen al aan hogerop te kunnen. (Sky Sports)

Queens Park Rangers wordt vooral in het roddelcircuit genoemd, als het gaat om Adel Taarabt. We mogen echter niet vergeten dat de club ook waardevolle spelers op het oog heeft, om straks in de Premier League te blijven. In dat kader zijn de Londenaren nog steeds aandachtig bezig met Sergio Canales. De middenvelder is niet uit de verf gekomen bij Real Madrid en wil een transfer niet uitsluiten. (London Evening News)

De penningmeester van Manchester United trok al de nodige tijd uit om de transfers van Ashley Young, Phil Jones en David de Gea in orde te maken. Er is echter nog meer werk aan de winkel: United reserveert namelijk nog dertig miljoen euro voor de komst van een nieuwe middenvelder. Gezien het pensioen van Paul Scholes, de ouderdom van Ryan Giggs en het mogelijke vertrek van Ji-Sung Park geen onlogische gedachte. (The Sun)

Vitesse leunt sterk op de kwaliteiten van Slobodan Rajkovic

Meer nieuws

Opwarmer voor het EK valt compleet verkeerd bij Oranje-fans: 'Holy shit!'
40
Samuel Eto'o gaat diep door het stof na heftige tirade tegen bondscoach
4
Schietincident en dreigbrief moeten Di María bang maken: 'We wachten op je'
4
Georges Mikautadze verlaat Ajax definitief voor FC Metz; transfersom bekend
68
Talent met Ajax-DNA klopt op de deur: 'Meevoetballen is mijn grootste kwaliteit'
13
Vitesse krijgt uitstel van licentiecommissie, maar miljoenen moeten snel komen
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties