Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

In de wandelgangen (dinsdag, 3/10)

Laatste update:

Milan Jovanovic is persoonlijk akkoord met Anderlecht over een terugkeer naar België. Paarswit moet het nu nog eens zien te worden met Liverpool, maar de Engelse grootmacht heeft aangegeven dat Jovanovic transfervrij mag vertrekken, en dus worden er geen problemen meer verwacht. Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck vliegt dinsdag naar Liverpool om de deal af te ronden. (Het Nieuwsblad)

Real Madrid ziet zich genoodzaakt Kaká te verkopen. In juni 2009 betaalde de grootmacht 68,5 miljoen euro aan AC Milan voor de speler, maar tot op heden zag Real daar gewoon te weinig voor terug binnen de lijnen. Naar nu blijkt bood Real hem in januari al aan bij Chelsea en AC Milan. Beide clubs wensten echter niet te voldoen aan de vraagprijs van 54 miljoen euro. Real gaat daarom nu zakken. (Sport)

De uittocht van spelers bij Birmingham City is nog niet ten einde. The Blues degradeerden uit de Premier League en namen mede daardoor al afscheid van Roger Johnson, Lee Bowyer en Barry Ferguson. Maar daar blijft het niet bij, vermoedt trainer Chris Hughton. “We weten waar we staan, en we kennen de financiële positie van de club, daar moeten we mee omgaan”, stelt de coach zich realistisch op. (Sky Sports)

De kans is aanwezig dat de populariteit van Leicester City in Noord-Korea gaat stijgen. De club van trainer Sven-Göran Eriksson heeft namelijk belangstelling voor Jong Tae-Se, de spits van het Noord-Koreaans elftal, die op het WK in 2010 een goede indruk achterliet. “Hij is een goede aanvaller, maar het is slechts één naam”, houdt de Zweed een slag om de arm met betrekking tot de spits van VfL Bochum. (The Leicester Mercury)

Cesc Fàbregas en Samir Nasri moeten bij Arsenal blijven. Die binnen de club veelgehoorde mening is ook keeper Wojciech Szczesny toegedaan. “Dat Cesc afgelopen weekend niet meespeelde houdt ons niet zo bezig, het leidt ons niet af. Hij is onze aanvoerder, nog steeds. En hopelijk blijft hij dat ook. Ik heb er nog niet over nagedacht wat het voor ons betekent als Cesc en Samir vertrekken”, aldus de Pool. (The People)

De kans is klein dat Miralem Pjanic naar Tottenham Hotspur verkast. De middenvelder zou de opvolger moeten worden van Luka Modric, maar die speelt voorlopig nog gewoon voor the Spurs. Trainer Rémi Garde van Olympique Lyon wil Pjanic ook helemaal niet kwijt. “Of Mira vertrekt? Ik denk het niet. Ik weet niet of we al een concreet bod hebben ontvangen, maar ik vertrouw erop dat hij blijft”, aldus Garde. (France Football)

Trainer Owen Coyle van Bolton Wanderers is niet bang dat hij op zoek moet naar een nieuwe keeper. De gesprekken met Jussi Jääskeläinen over een contractverlenging zouden zijn stukgelopen, maar volgens de coach klopt daar niets van. “Het is zoals met iedere onderhandeling; je kunt niet een keer met je vingers knippen en verwachten dat alles dan opgelost is. Maar ik voorzie geen problemen”, aldus Coyle. (Bolton News)

Kaká heeft gefaald bij Real Madrid

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties