Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (dinsdag, 4/8)

Laatste update:

De vernieuwingen bij Málaga gaan in de winterstop in volle vaart door. Esteban Granero wordt al eventjes genoemd als potentiële versterking, maar los Boquerones lijken vooral gecharmeerd van twee Barcelona-talenten. Martín Montoya en Marc Bartra komen amper aan spelen toe in Catalonië, maar lijken toch te gaan verlengen. De vraag is dus of Málaga nog tijd genoeg heeft. (Málaga Hoy)

Tottenham Hotspur is en blijft op zoek naar een superspits, want die heeft de club nog niet. In die zoektocht wil Harry Redknapp niet te snel voorbijgaan aan Carlos Tévez. Carlitos heeft de schijn weliswaar tegen gezien zijn gedrag, transfersom én loonkosten, maar Redknapp wil in ieder geval weten of voorzitter Daniel Levy de kans aanwezig acht dat Tévez in januari of volgend jaar zomer naar Londen komt. (The People)

Diego Poyet, de zoon van Gus, wordt binnen een jaar overladen met aanbiedingen van topclubs. Dat vermoedt althans Jamie Redknapp, oud-prof en zoon van Tottenham Hotspur-trainer Harry. “Mijn spionnen hebben me verteld dat Diego een geweldig talent is. Hij kan passen, tackelen en tempo in een wedstrijd brengen. Veel grote clubs kennen hem al, Charlton Athletic heeft echt haar best gedaan”, aldus Redknapp junior. (Daily Mail)

Victor Moses moet het eigenlijk nog allemaal laten zien, maar de aanvaller is sowieso al een vaste waarde bij Wigan Athletic én een begeerd doelwit voor enkele subtopclubs in Engeland. De teamgenoot van Ronnie Stam legt zijn eerste prioriteit echter bij the Latics. “We hebben vorige week voor het eerst met elkaar om tafel gezeten. De gesprekken over contractverlenging gaan door”, zegt zaakwaarnemer Tony Finnigan. (Sky Sports)

Manchester United, Tottenham Hotspur en Chelsea; allemaal zaten ze achter Ross Barkley aan, maar ze vissen allemaal achter het net. De getalenteerde middenvelder tekende in december vorig jaar, kort nadat hij zeventien was geworden, zijn eerste contract. Vanwege de Premier League-regels mocht Barkley toen maar voor tweeënhalf jaar tekenen. Everton praat inmiddels al een tijdje met Barkley en is er zeker van, dat hij opnieuw wil bijpennen. (BBC Sport)

Dat zal opnieuw in december gebeuren, één jaar na zijn eerste 'serieuze ontmoeting' met de clubleiding. Barkley wordt in Liverpool en omstreken beschouwd als het grootste talent sinds Wayne Rooney en dat zegt veel over de verwachtingen. The Toffees hopen in januari het goede nieuws naar buiten te brengen en willen dan ook Marouane Fellaini langer aan zich binden. (BBC Sport)

Het WK 2014 is nog ver weg, maar in Brazilië weet men al wie de nationale ploeg over drie jaar moet helpen dragen: Lucas. De aanvallende middenvelder van Sao Paulo is zelf ook op de hoogte van alle geruchten rond zijn persoon. “Ik doe het goed, blijkbaar. Maar ik ben nog jong, moet nog veel leren. Voor nu focus ik me dan ook compleet op Sao Paulo; hier wil ik geschiedenis schrijven”, zegt het talent. (O Globo)

Carlos Tévez' toekomst ligt bij een Premier League-club

Meer nieuws

Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
9
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
11
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
14
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
17
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties