Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

In de wandelgangen (dinsdag, 8/9)

Laatste update:

Miguel Veloso staat voor een lucratieve transfer naar Rusland. Zenit Sint-Petersburg, Lokomotiv Moskou en CSKA Moskou willen de verdediger annex middenvelder van Genoa graag met onmiddellijke ingang inlijven. Met een eventuele transfer zou een bedrag van tien miljoen euro gemoeid zijn. De Portugees international kan in de Premjer Liga het dubbele van zijn huidige honorarium verdienen. (Tvoi Den)

Felix Magath hoopt dat Vurnon Anita na zeven seizoenen bij Ajax toe is aan een nieuwe uitdaging. De trainer van VfL Wolfsburg is gecharmeerd geraakt van de drievoudig Oranje-international en denkt met hem zowel een back als een verdedigende middenvelder in huis te halen. Anita werd vorig seizoen kampioen met Ajax en heeft nog een contract tot 2014; onduidelijk is wat hij moet kosten. (Wolfsburger Allgemeiner Zeitung)

José Sosa gaat maar wat graag bij Atlético Madrid aan de slag. Landgenoot Diego Simeone, de kersverse coach van los Colchoneros, wil de middenvelder naar Spanje halen. 'Wie wil er nu niet in de Primera División spelen", vraagt de middenvelder van het Oekraïense Metalist Kharkiv zich openlijk af. Atlético heeft echter geen plaats voor nog een speler van buiten de EU. (Marca)

Dat is ook een van de redenen waarom Atlético Madrid niet van plan is om een bod op Jefferson Farfán uit te brengen. De Peruviaan kampt met hetzelfde probleem als Sosa. Atlético heeft met Radamel Falcao, Joao Miranda en Eduardo Salvio al drie spelers van buiten de EU op de loonlijst staan. Farfán wil dolgraag in Spanje aan de slag, maar de aanvaller van Schalke 04 kijkt ook naar de financiën. (AS)

Goed nieuws voor onder meer Málaga en Blackburn Rovers: Esteban Granero is te koop. Real Madrid laat de middenvelder in januari gaan áls een geïnteresseerde club grof geld biedt. Granero kwam dit seizoen maar 224 minuten in actie en bovendien verdeeld over zeven duels. José Mourinho lijkt dit seizoen daarbij de voorkeur aan Nuri Sahin en Hamit Altintop te geven. Wordt vervolgd. (Marca)

Real Madrid had niet verwacht dat Córdoba een lastige onderhandelingspartner zou zijn. De Spaanse topclub wil Javi Hervás overnemen en bij Real Madrid Castilla plaatsen, maar een eerste bod van 1,25 miljoen euro werd onmiddellijk naar de prullenbak verwezen. De 22-jarige middenvelder is bezig aan een uitstekend seizoen en geniet meer interesse uit de Primera División. (Marca)

Nota bene Palermo heeft zich aan het rijtje geïnteresseerde clubs in Maxi López toegevoegd. De aartsrivaal van Catania is echter geschrokken van de vraagprijs voor de Argentijnse aanvaller: tien miljoen euro. De ex-speler van Barcelona leek op weg naar AC Milan, maar de Noord-Italianen lieten de deadline verlopen. Fiorentina zoekt intussen naar een vervanger voor de verkochte Alberto Gilardino. (La Stampa)

Ajax moet Vurnon Anita niet verkopen

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
5
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties