Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Doelman weigert afkoopsom van 70 miljoen euro

Laatste update:

Andy Carroll heeft het ook bij West Ham United verbruid. De spits is meer geblesseerd dan dat hij inzetbaar is en de clubleiding heeft genoeg gezien. Ondanks een contract tot de zomer van 2019 mag de voormalig international van Engeland komende zomer al uitzien naar een andere werkgever. The Hammers zullen wel een fors verlies moeten nemen: de club nam Carroll voor 17,5 miljoen euro over van Liverpool. (Daily Mail)

David de Gea is bereid zijn contract bij Manchester United te verlengen, maar dan moet er nog wel wat worden aangepast. De club wil een afkoopsom van zeventig miljoen euro in de verbintenis laten opnemen, maar dat vindt het management van de doelman geen goed idee. Zij denken aan een bedrag ter hoogte van 35 miljoen euro. In dat geval blijft de sluitpost zeer goed betaalbaar voor andere clubs, bijvoorbeeld Real Madrid. (Daily Mail)

Evenals de zaakwaarnemer van de speler, verwacht ook Manuel Pellegrini dat Yaya Touré in Manchester blijft. De Ivoriaan staat in de belangstelling van Internazionale, maar volgens de Chileense coach heeft dat weinig zin. 'Iedere manager wil hem in zijn elftal hebben, daar heb ik verder niks over te zeggen. Maar Yaya is gelukkig hier en zal zijn contract gewoon uitdienen", verwacht Pellegrini. (Diverse Engelse media)

Fernando Llorente houdt het waarschijnlijk na twee jaar voor gezien bij Juventus en de leiding van de club zoekt al druk naar een opvolger. Eén van de meest genoemde namen is die van André-Pierre Gignac, die dit seizoen uitstekend op dreef is bij Olympique Marseille. De Fransman is groot, sterk, kan scoren en beschikt ook nog eens over een aflopend contract. Met andere woorden: hij is gratis over te nemen. (Tuttosport)

Denk jij dat David de Gea over twee jaar nog in Manchester keept?

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
2
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
1
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
19
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
14

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties