Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Doelwit Bayern en Real kost maximaal 40 miljoen

Laatste update:

Hany Mukhtar maakte twee jaar geleden zijn debuut bij Hertha BSC, maar gaat er mogelijk nooit echt doorbreken. De negentienjarige middenvelder is namelijk niet van plan om zijn aflopende contract te verlengen en Benfica zou de Duits jeugdinternational in de winterstop graag willen vastleggen. Mukhtar, die dit seizoen nog geen wedstrijd speelde, is ook in beeld bij onder meer Frankfurt, Nürnberg, RB Leipzig, Köln en Freiburg. (BILD)

Ricardo Rodríguez staat op het punt een nieuw contract te tekenen bij VfL Wolfsburg. Die Wölfe willen langer met de Zwitserse linkerverdediger door en zijn bovendien van plan een gelimiteerde transfersom van 25 tot 30 miljoen euro in het contract te laten opnemen. Er wordt zelfs gesproken van een Mega-Klausel van veertig miljoen. Bayern München en Real Madrid hebben interesse in de verdediger. (Kicker)

Xherdan Shaqiri staat voor een vertrek bij Bayern München. De aanvaller zou voor twintig miljoen euro mogen vertrekken, maar de clubleiding zou die vraagprijs nu hebben verlaagd naar twaalf miljoen. De Reservist stond afgelopen zomer nog in de concrete belangstelling van Liverpool, dat circa 24 miljoen euro voor de Zwitser wilde betalen. Juan Cuadrado, Raheem Sterling en Antoine Griezmann worden genoemd als mogelijke opvolgers. (BLICK)

Harry Redknapp zou woensdag de bekerwedstrijd tussen Liverpool en Bournemouth analyseren, maar ontbrak in de studio van ‘Sky Sports’. De manager van Queens Park Rangers besloot op het laatste moment om het vliegtuig te pakken naar Maleisië om met de vijftigjarige eigenaar Tony Fernandes het transferbeleid te bespreken. Redknapp heeft interesse in onder anderen Jermain Defoe en Peter Crouch. (Daily Mirror)

Denk jij dat Ricardo Rodríguez het niveau van Real Madrid of Bayern München aan zou kunnen?

Meer nieuws

Footy Headlines lekt ook uitshirt van Ajax voor komend seizoen
2
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
7
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
13
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist vanwege examen apart naar CL-kraker in Parijs
8
Derksen ergert zich groen en geel aan sportverslaggever: 'Het is zo stuitend'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties