Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Doelwit van Koeman in Baskenland kost 30 miljoen

Laatste update:

Besiktas maakt tien miljoen euro vrij voor de komst van Mario Mandzukic. De spits van Juventus geniet ook interesse van Tianjin Quanjian, Olympique Marseille, Galatasaray en West Ham United. (Diverse Turkse media)

Everton haalt een eventuele opvolger van Romelu Lukaku wellicht bij Real Sociedad vandaan. De Braziliaan Willian José is bezig aan een goed seizoen in Baskenland, maar kost wel dertig miljoen euro. (AS)

Kostas Mitroglou kan terugkeren naar Londen. De aanvaller, die in het verleden voor Fulham uitkwam, kan zijn werkgever Benfica in de zomer inruilen voor Arsenal, of toch kiezen voor een avontuur bij Valencia. (Record)

Manchester City heeft Crystal Palace gevraagd om op de hoogte te worden gehouden wat betreft ontwikkelingen rondom Wilfried Zaha. Met name Tottenham Hotspur heeft interesse in de aanvaller. (Diverse Britse tabloids)

Chelsea heeft niet alleen Andrea Conti van Atalanta op het oog als als toekomstige rechtsback. Torino kan een zomers bod van zestien miljoen euro op Davide Zappacosta tegemoet zien. (La Gazzetta dello Sport)

Denk jij dat Romelu Lukaku komend seizoen voor Everton uitkomt?

Meer nieuws

Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
8
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
2
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
22
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
13
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
11
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties