Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Doelwit van Real Madrid hakt knoop door

Laatste update:

Liverpool en Sadio Mané hebben plaatsgenomen aan de onderhandelingstafel om over een nieuw contract te praten. De huidige verbintenis van de Senegalese aanvaller loopt nog tot medio 2023. (SoccerLink)

Christian Eriksen is niet van plan om in te gaan op het aanbod van Tottenham Hotspur om zijn aflopende contract te verlengen. De Deense middenvelder heeft zijn zinnen gezet op een winterse transfer naar Real Madrid. (Marca)

Diego Simeone mag zoon Giuliano verwelkomen bij Atlético Madrid. De FIFA heeft definitief groen licht gegeven voor de transfer, daar hij in eerste instantie zonder medeweten van River Plate naar Spanje vertrokken was. (Olé)

Na het mislopen van Paul Pogba verlegt Juventus de aandacht naar een ploeggenoot. La Vecchia Signora heeft de pijlen gericht op Nemanja Matic, die bij Manchester United is het bezit is van een aflopend contract. (The Sun)

Een afvaardiging van Manchester United was afgelopen week aanwezig bij de interland tussen Engeland en Kosovo. Doel van het bezoek was Vedat Muriqi, die sinds dit seizoen voor Fenerbhaçe speelt. (Daily Express)

Meer nieuws

Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
108
AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
16
Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
13
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
13
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties