Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dolberg alternatief voor Mbappé bij Europese grootmacht

Laatste update:

Chelsea heeft twee weken geleden contact gezocht met Grzegorz Krychowiak, die Paris Saint-Germain gaat verlaten. Uiteindelijk kozen the Blues voor Tiemoué Bakayoko. (L’Équipe)

Real Madrid ziet Kasper Dolberg als eventueel alternatief voor Kylian Mbappé. Andere spitsen die de kampioen van Spanje in de gaten houdt, zijn Timo Werner, Marcus Rashford en Pierre-Emerick Aubameyang. (Diario Gol)

NAC Breda heeft voor komend seizoen zes spelers van Manchester City gehuurd en betaalt daar geen cent voor. De promovendus hoeft alleen een woning en leaseauto te regelen voor de huurlingen. (BN DeStem)

De deal met Manchester City kan nog voordeliger uitpakken voor NAC. De club deelt namelijk middels een ‘development fee’ mee in eventuele toekomstige transfers van de huurlingen. (BN DeStem)

Internazionale heeft tot twee keer bot gevangen bij Caen voor aanvaller Yann Karamoh. De club ging uiteindelijk akkoord met St. Étienne, dat acht miljoen euro wil betalen, maar de speler zelf denkt aan een stap naar het buitenland. (L’Équipe)

Kasper Dolberg heeft voldoende kwaliteiten om uiteindelijk bij Real Madrid te belanden

Meer nieuws

'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
20
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
5
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
16
PSV is erg geïnteresseerd en wil mogelijk zakendoen met Bayern München
4
The Athletic noemt één ex-Feyenoorder waarmee Liverpool over Slot sprak
1
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties