Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

In de wandelgangen (donderdag, 8/8)

Laatste update:

De transfermarkt mag dan gesloten zijn, Edwin de Graaf is nog altijd beschikbaar voor een nieuwe werkgever. De oud-speler van NAC, Excelsior, Feyenoord en RBC Roosendaal, liet zijn contract bij het Schotse Hibernian in onderling overleg ontbinden. Excelsior ziet een terugkeer van de 31-jarige middenvelder wel zitten en bekijkt samen met De Graaf of het een haalbare kaart is. (Voetbal International)

Arsenal zocht woensdag nog wanhopig naar een geschikte opvolger voor Samir Nasri en klopte daarbij ook bij Ajax aan. The Gunners waren benieuwd naar de vraagprijs voor Miralem Sulejmani, met een transfersom van ruim zestien miljoen euro nog altijd de duurste speler van de Eredivisie. Het is niet bekend wat Ajax heeft geantwoord, maar tot een transfer is het niet gekomen. (Diverse Engelse media)

Matthew Amoah stond op de nominatie om te vertrekken bij NAC Breda, maar de spits speelt de komende maanden gewoon in het Rat Verlegh Stadion. Trainer John Karelse is blij dat de Ghanees niet op de slotdag is vertrokken. “Dat zou erg vervelend zijn geweest. Als je dan iemand terug wilt halen, moet je het zoeken in de spelers die geen club hebben. Dat is verre van ideaal”, weet de oefenmeester. (BN/De Stem)

Guido Brepoels vertrok als een dief in de nacht bij Sint-Truiden, maar de club heeft de opvolger van de trainer al in beeld. Franky van der Elst, voormalig international, is de grootste kandidaat. “Ik ben hier een beetje door overvallen, donderdag praten we verder, maar ik vind STVV wel een interessante club”, laat Van der Elst, oud-coach van onder meer Lokeren en Lommel United, weten. (Gazet van Antwerpen)

AA Gent is niet rouwig om de transfer van Bryan Ruiz. De Belgen verkochten de Costa Ricaan in 2009 voor 4,5 miljoen euro aan FC Twente en verzekerden zich bovendien van twintig procent van de meerwaarde bij een verkoop. Al met al komt het er op neer dat Gent nog eens anderhalf miljoen euro tegemoet kan zien. Ruiz vertrok voor twaalf miljoen euro naar Fulham. (Diverse Belgische media)

Ineens gonsde het van de geruchten: Wesley Sneijder zou een medische keuring ondergaan in het bijzijn van een arts van Manchester United. Onzin, volgens zaakwaarnemer Sören Lerby. “Absoluut niet waar”, verzekert de belangenbehartiger kort maar krachtig. Hij lijkt de waarheid te spreken: terwijl Sneijder zich volgens diverse Twitteraars in Manchester zou bevinden, trainde hij gewoon met Oranje in Noordwijk. (TMW)

Mauro Zárate heeft zijn Twitter-volgers woensdag een hint gegeven over zijn toekomst. Toen nog niet bekend was hoe die eruit zou komen te zien, liet de Argentijn al weten dat hij in het vliegtuig zou stappen naar Engeland. “We zijn in onderhandelingen”, waren de woorden van de (toen nog) spelmaker van Lazio. (Uiteindelijk werd Zárate de derde aanvallende aanwinst van Internazionale, na Luc Castaignos en Diego Forlán Gazzetta dello Sport)

Bij een bod van welke grootte zou Ajax Miralem Sulejmani moeten laten gaan?

Meer nieuws

Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
2
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
2
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
41
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
20
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties