Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

In de wandelgangen (donderdag, 3/3)

Laatste update:

De strijd om César Azpilicueta wordt steeds heviger. Barcelona ziet in de rechtsback van Osasuna de ideale stand-in voor Dani Alves, maar inmiddels heeft men ook in Engeland in de gaten gekregen dat de Catalanen concreet worden. Zowel Arsenal als Liverpool wil een dezer dagen met de Basken om de tafel. Opvallend is dat de twee grootmachten uit de Premier League de rechtsbackpositie reeds goed hebben bezet. (Sport)

Nicolás Gaitán weet niet of Ajax een bod op hem heeft uitgebracht. De aanvallende middenvelder annex vleugelaanvaller van Boca Juniors staat in de belangstelling van een financieel sterke club, die dertien miljoen euro voor zijn diensten over heeft. "Ik weet dat er iets speelt, maar ik weet niet om welke club het gaat. Dat regelt mijn zaakwaarnemer." Ajax maakt momenteel in financieel opzicht moelijke tijden mee. (O Globo)

Het is nog maar de vraag of Shunsuke Nakamura binnen nu en volgende week bij Espanyol vertrekt. Het verschil tussen vraag en aanbod is immens. Yokohama F-Marinos biedt niet meer dan acht ton voor de Japanse middenvelder. Bij Espanyol neemt men echter niet genoegen met minder dan anderhalf miljoen, een verschil van liefst zeven ton. Het nieuwe seizoen in Japan begint over anderhalve week. (AS)

Martin Jol heeft de marktwaarde van de door Juventus begeerde Gregory van der Wiel wat opgeschroefd. De coach van Ajax liet weten dat de Oude Dame wel met een flinke zak geld mag langskomen als zij de rechtsback wil binnenhalen. “In Nederland is hij de beste op zijn positie”, zei Jol. “En tot op heden heb ik, in al die jaren dat ik trainer ben, nog niemand gezien met zoveel potentie." (De Telegraaf)

Hij sloot niet uit bij zijn voormalig werkgever Internazionale terug te keren, vond het een jongensdroom om samen met Francesco Totti in één elftal te spelen, maar Adriano komt mogelijk vanaf komende zomer bij Juventus terecht. Probleem is echter dat Flamengo niet midden in het seizoen haar steunpilaar wil zien vertrekken, en dat de aanvaller zelf ook nog minimaal een jaar in Rio de Janeiro actief wil blijven. (Tuttosport)

Alles wijst erop dat Guus Hiddink met Ivoorkust naar het WK gaat, maar officieel is Vahid Halilhodzic nog de zittende bondscoach. De in Bosnië geboren Franse bondscoach weet aan het einde van de week wat de Ivoriaanse voetbalbond van plan is. Het teleurstellende verloop van de strijd om de Afrika Cup zal in overwegingen een rol spelen, waardoor een vertrek nabij lijkt te zijn. (BBC)

Frankrijk hoopt dat het WK-voetbal het land meer kan opbrengen dan slechts succes op het Zuid-Afrikaanse toernooi. De Fransen hebben besloten om een WK-lied naar Oslo te sturen voor het Eurovisie Songfestival. Jessy Matador zal 'Allez! Olé! Olé!' gaan zingen en nu de WK-koorts begint te stijgen, hoopt Frankrijk dat dit de nodige stemmen zal gaan opleveren. Nederland doet het in Oslo met ‘Sha-la-lie-sha-la-la’. (Het Laatste Nieuws)

Luis Suárez, of toch David Villa? De Engelse tabloids zijn er nog niet helemaal uit wie nou de nieuwe spits van Manchester United zal gaan worden. Dat Suárez scherp in de gaten gehouden wordt is een zekerheid, maar Sir Alex Ferguson zou toch ook erg graag Villa in een United-shirt willen zien. De Spanjaard stond in de zomer al in de belangstelling van de Engels landskampioen, maar wilde toen nog niet naar het buitenland. (Diverse Engelse media)

PSV hoopt na Jefferson Farfàn weer een talentvolle aanvaller uit Peru te kunnen halen. Scouts van de Eindhovense club volgen de ontwikkelingen van Joel Sánchez, een aanvaller die ook als ‘nummer tien uit de voeten kan’, op de voet. Sánchez speelt sinds twee maanden voor Alianza Lima, de vorige club van Farfàn en Manco. De speler zelf zegt zich voorlopig te concentreren op zijn huidige club. (Libero)

Meer nieuws

Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
2
Enrique verrast met invulling spitspositie voor return tegen Dortmund
3
Live meepraten in de Champions League: Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund
2
'Mislintat wil namens Borussia Dortmund voormalig Ajax-doelwit alsnog strikken'
7
FC Twente deelt nieuw contract uit: 'We zijn onder de indruk'
3
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties