Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dortmund gaat ook voor tienerdoelwit van Ajax

Laatste update:

Xherdan Shaqiri gaat uiterlijk in januari om de tafel met Bayern München. De aanvaller wil weten wat de vooruitzichten op speeltijd zijn. Tal van clubs wachten de ontwikkelingen af. De interesse van Atlético Madrid en Internazionale is bekend en Juventus en Spartak Moskou hopen ook dat de Zwitsers international groen licht van der Rekordmeister krijgt om een nieuwe club te zoeken. (Tuttosport)

Martin Ödegaard staat in de belangstelling van Borussia Dortmund. De Duitsers zaten vrijdag tijdens de interland van Noorwegen tegen Malta op de tribune voor de vijftienjarige middenvelder en willen het toptalent uitnodigen om een kijkje te komen nemen bij de BVB. Barcelona, Real Madrid en Ajax zouden ook belangstelling hebben voor Ödegaard, die onder contract staat bij Strömsgodset IF. (TV2)

Harry Redknapp moet vrezen voor zijn baan. Queens Park Rangers is het seizoen slecht begonnen en clubeigenaar Tony Fernandes heeft geen engelengeduld. Wanneer de matige prestaties aanhouden komt Glenn Hoddle in beeld om Harry Houdini af te lossen. De voormalig bondscoach van Engeland is al actief in de technische staf van the Hoopsen kan dus meteen inspringen. (Daily Mirror)

Marouane Fellaini keert mogelijk terug op Goodison Park, als onderdeel van een spraakmakende ruildeal. Manchester United wil zich in januari versterken met middenvelder Ross Barkley en verdediger Seamus Coleman en heeft daar zeventig miljoen euro voor over, plus de Belgisch international. Barkley wordt gehaald met het oog op de toekomst, Coleman moet meteen als vervanger van Rafael fungeren. (CaughtOffside)

Bij welke club past José Mourinho beter?

Meer nieuws

VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
3
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
12
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties