Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dost kan naar verrassing in Premier League gaan

Laatste update:

Celtic is al enige tijd op zoek naar een nieuwe hoofdcoach, maar lijkt eruit te zijn. De Schotse grootmacht zal op korte termijn de komst van de momenteel werkloze Brendan Rodgers aankondigen. (Sky Sports)

Bas Dost speelt komend jaar mogelijk in de Premier League. De spits heeft een moeizaam jaar achter de rug bij VfL Wolfsburg en krijgt de kans om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij Bournemouth, dat zich verrassend wist te handhaven. (BILD)

Liverpool was bereid om Mario Balotelli definitief naar AC Milan te laten gaan, maar wilde daar M’Baye Niang voor terug. De Italiaanse club weigerde echter mee te werken: de Fransman is volgens i Rossoneri meer waard dan Super Mario. (Sky)

Leicester City leek goede papieren te hebben om Gianluca Lapadula in te lijven, maar nu lijkt het erop dat de spits toch in Italië zal blijven. Genoa hoopt de komst van de aanvaller van Pescara snel af te kunnen ronden. (Sky Italia)

Ermin Bicakcic wil niet bijtekenen bij Hoffenheim en dus ligt een vertrek bij de Duitse club voor de hand. West Bromwich Albion en Stoke City houden de situatie rondom de 26-jarige Bosnische verdediger goed in de gaten. (Stoke Sentinel)

Is Bournemouth een goede club voor Bas Dost?

Meer nieuws

Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
14
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
10
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
2
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
16
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties