Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dost ziet gewilde Bendtner naar Istanbul vertrekken

Laatste update:

Juventus en AS Monaco nemen binnenkort aan de onderhandelingstafel plaats. Sportief directeur Fabio Paratici is van plan om naar het prinsdom af te reizen om te praten over aanvaller Anthony Martial en rechtsachter Fabinho. Laatstgenoemde, een 21-jarige Braziliaan, tekende in mei nog een vierjarig contract bij Monaco. De negentienjarige Martial scoorde afgelopen seizoen acht keer in de Ligue 1. (Sky Italia)

Bas Dost wordt bij VfL Wolfsburg wellicht verlost van een concurrent. Nicklas Bendtner staat net als de Nederlandse spits onder contract bij die Wölfe, maar de 27-jarige Deen krijgt de kans om naar de Turkse competitie te verkassen. Fenerbahçe zou van plan zijn om Lord Bendtner naar Istanbul te halen en er wordt beweerd dat er op korte termijn een concreet bod zal worden uitgebracht op de aanvaller. (TV2)

Adil Rami staat voor een terugkeer naar de Ligue 1. De zaakwaarnemers van de centrale verdediger van AC Milan gaan deze week met Olympique Lyon in gesprek om een transfer te bespreken. De 29-jarige Fransman moet ongeveer zes miljoen euro kosten. De ex-speler van onder meer Valencia en Lille zou overigens ook in een deal met Zlatan Ibrahimovic betrokken kunnen worden. In dat geval gaat Rami dus naar Paris Saint-Germain. (RMC)

Felipe Melo zou een persoonlijk akkoord hebben bereikt met Internazionale, maar Sevilla hoopt die transfer nog te kunnen dwarsbomen. De club uit Andalusië gaat de Champions League in en denkt de hulp van de 31-jarige controlerende middenvelder daarom goed te kunnen gebruiken. Als gezegd zou de Braziliaan dus al rond zijn met Inter; die club zou vier miljoen euro willen betalen aan Galatasaray. (Diario de Sevilla)

Fenerbahçe moet Nicklas Bendtner halen

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties