Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Douglas naar Duitsland, Koenders blijft

Laatste update:

Barcelona denkt aan de komst van Adrián, maar de wereldkampioen is zeker niet de enige club met belangstelling voor de aanvaller van Atlético Madrid. Ook Tottenham Hotspur is nog op zoek naar versterkingen voor de voorste linie en heeft de 24-jarige Spanjaard op de korrel. Adrián is bezig aan zijn eerste seizoen bij Atlético en speelde vorig jaar nog voor Deportivo la Coruña. (AS)

In Enschede kan men maar beter genieten van Douglas, nu het nog kan. De in Brazilië geboren mandekker heeft door heel Europa namelijk aanbidders en met name in Duitsland houdt men de verdediger goed in de gaten. Werder Bremen, VfL Wolfsburg en VfB Stuttgart zijn de grootste kandidaten. Er is echter ook belangstelling vanuit Italië: Lazio heeft in Enschede geïnformeerd naar de vraagprijs. (Diverse Italiaanse media)

Siaka Tiéné is het slachtoffer van de komst van Maxwell naar Paris Saint-Germain. Een vertrek forceren doet de dertigjarige Ivoriaan niet. “Ik speel niet veel, maar ik mag niet klagen als iemand van Barcelona de voorkeur krijgt. Ik wil hier blijven. Sterker nog, ik heb de intentie om mijn contract te verlengen”, verzekert de verdediger, die in de Franse hoofdstad nog een contract heeft tot medio 2013. (Le Parisien)

Spelers van buiten de EU moeten aan strenge voorwaarden voldoen om een werkvergunning te krijgen voor Engelse ploegen en dus zoeken clubs als Liverpool naar samenwerkingsverbanden. The Reds probeerden in het verleden al een pact te sluiten met Racing Genk, maar dat mislukte. Nu heeft de club Germinal Beerschot op het oog om talenten uit Zuid-Amerika en Afrika onder te brengen. (Het Nieuwsblad)

De kans is groot dat Milano Koenders ook volgend jaar in het shirt van NAC speelt. De verdediger wordt dit seizoen gehuurd van AZ, maar beschikt over een aflopend contract in Alkmaar en is in de zomer dus transfervrij. Koenders ziet een langer verblijf in Breda wel zitten: "Ik heb het erg naar mijn zin hier", zegt de verdediger. Technisch directeur Jeffrey van As laat weten dat NAC graag door wil met Koenders. (Omroep Brabant)

Manchester City-verdediger Kolo Touré staat te popelen om weer met Carlos Tévez in een team te spelen. “Ik kan niet wachten tot hij terugkeert. Hij is een speler met geweldige kwaliteiten, hij is fantastisch”, klinkt het lovend uit de mond van de Ivoriaan. Na de uitschakeling in de Europa League richt Touré zich volledig op de landstitel. “We geloven er voor honderd procent in”, aldus Touré. (Sky Sports)

Sunderland maakt geen haast bij het doen van een nieuwe aanbieding richting Fraizer Campbell. De 24-jarige spits, die voortkomt uit de jeugdopleiding van Manchester United, levert maar een matige bijdrage aan het aanvalsspel van the Black Cats en staat na veertig wedstrijden op vijf goals. Aangezien Campbell de eerste helft van het seizoen eruit lag met een zware blessure, wil Sunderland wachten voordat zijn contract verlengd wordt. (Daily Mail)

Douglas speelt volgend seizoen voor...

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties