Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Drenthe twijfelt over aanbieding van laagvlieger

Laatste update:

Celta de Vigo-aanvaller Iago Aspas wordt omringd door een drietal schimmige figuren die beweren zijn zaakwaarnemer te zijn. Valencia denkt de enige echte zaakwaarnemer te hebben gevonden en er hebben al ‘positieve gesprekken’ plaatsgevonden over een eventuele transfer. Celta de Vigo wil de contractueel vastgestelde afkoopsom voor Aspas ontvangen: inclusief bonussen komt dat neer op zo’n vijftien miljoen euro. (Superdeporte)

Royston Drenthe twijfelt over de aanbieding van Alania Vladikavkaz. De club uit Noord-Ossetië wil de transfervrije Nederlander graag vastleggen, maar heeft nog geen jawoord gekregen van de 25-jarige Rotterdammer. “We hebben interesse, maar de tijd zal leren of hij komt”, zegt trainer Valery Gazzaev. Drenthe zit zonder club sinds zijn vertrek in de zomer bij Everton. Alania staat voorlaatste in Rusland. (Championat)

Francesco Totti gaat zijn contract, dat tot volgend jaar zomer doorloopt, verlengen. Daar mogen we in ieder geval van uitgaan als we naar AS Roma-directeur Franco Baldini luisteren. "Hij bewijst iedere keer dat hij op het veld stapt dat hij een contractverlenging verdient", klinkt het. De 36-jarige middenvelder annex aanvaller is ook dit seizoen onder Zdenek Zeman erg belangrijk voor de Romeinen. (RAI)

Sam Allardyce gaat om tafel met Alou Diarra. De middenvelder ging in de zomer van Olympique Marseille naar West Ham United, maar komt daar niet aan spelen toe. "Ik heb mijn tijd verspild met deze transfer en wil zo snel mogelijk weg", brieste de 31-jarige Fransman. Allardyce gaat proberen Diarra ervan te overtuigen dat hij in de komende maanden nog belangrijk kan zijn voor West Ham. (The Guardian)

Edin Dzeko blijft de clubkleuren van Manchester City verdedigen. Er zou sprake zijn van een transfer naar Internazionale, maar zaakwaarnemer Irfan Redzepagic spreekt dat tegen. “Ik weet niets van de vermeende interesse van Inter. Ze hebben mij niet gecontacteerd en ik denk dat het antwoord ook duidelijk zou zijn. Edin is tevreden bij City en hij vertrekt er niet. In januari niet, in de zomer niet”, zegt de belangenbehartiger. (Sky Sports)

Gary Hooper stuurt aan op een vertrek bij Celtic. De 24-jarige aanvaller werd al gelinkt aan Juventus, Liverpool, Southampton, Sunderland en Norwich City, maar de club uit Glasgow wil graag langer met de Engelsman door. De topscorer heeft een contractaanbieding van the Bhoys echter afgeslagen. Dat was Celtics final offer, dus mogelijk laat Hooper Schotland snel achter zich. (BBC)

Jonathan Soriano keert mogelijk terug naar zijn vaderland Spanje. De 27-jarige aanvaller slaagde niet bij Barcelona en vertrok vervolgens naar het Oostenrijkse Red Bull Salzburg, maar staat nu in de belangstelling van twee clubs uit de Primera División, te weten Celta de Vigo en Real Zaragoza. Jonathan is bezig aan een sterk seizoen en scoorde al veertien keer in negentien competitiewedstrijden voor Salzburg. (Der Standard)

Zou Royston Drenthe er goed aan doen naar Alania Vladikavkaz te gaan?

Meer nieuws

De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
12
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
9
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
7
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties