Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Drie Duitse clubs maken jacht op Feyenoorder

Laatste update:

Antonio Cassano heeft tevergeefs geprobeerd onderdak te vinden bij AS Roma. De 32-jarige aanvaller speelde tussen 2001 en 2006 al voor i Giallorossi en bood zichzelf aan bij de club uit de hoofdstad, nadat hij transfervrij mocht vertrekken bij Parma. In Rome zit men echter niet te wachten op Cassano, al hoeft de routinier niet te vrezen dat hij zonder club komt te zitten; Internazionale zou wél geïnteresseerd zijn. (Il Messaggero)

VfB Stuttgart werd in de wandelgangen al genoemd en naar verluidt heeft Terence Kongolo nu nog twee bewonderaars in Duitsland. Schalke 04 en Hamburger SV zouden de mandekker van Feyenoord volgen. Ondertussen hoopt Feyenoord de mandekker niet kwijt te raken: de club heeft de verdediger een voorstel tot contractverlenging gedaan. Kongolo kan bijtekenen tot medio 2020. (Fussball Transfers)

Juan Cuadrado staat in de belangstelling van Chelsea en zou perfect in de Premier League passen, denkt Micah Richards. 'Ik train nu iedere dag met hem en hij heeft echt alles: techniek, snelheid, kracht... Alle eigenschappen die je nodig hebt om te slagen in Engeland. Dus ik begrijp heel goed waarom Chelsea interesse in hem heeft", aldus Richards, die in de zomer van Manchester City naar Fiorentina ging. (Sky Sports)

Aston Villa staat slechts drie punten boven de degradatiestreep en is de minst scorende ploeg van de vier afdelingen in het Engelse betaalde voetbal. De supporters klagen over de speelwijze, maar Paul Lambert hoeft niet te vrezen voor het verliezen van zijn baan. "Als het even niet goed gaat, willen de fans direct bloed zien. Maar dat is niet hoe de voorzitter en ik beslissingen nemen", zegt Villa-directeur Tom Fox. (BBC)

Terence Kongolo is na dit seizoen klaar voor een stap hogerop

Meer nieuws

Noa Lang wil show stelen bij feest PSV en neemt voorschot op volgende landstitel
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
10
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
33
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
6
Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties