Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Drie Eredivisieclubs strijden om IJslandse spits

Laatste update:

José Antonio Reyes leek uit te groeien tot een van de pijlers van Sevilla, maar de 29-jarige vleugelspeler is uit de gratie gevallen bij coach Michel. De 21-voudig international van Spanje is niet bereid om nog veel tijd op de reservebank te spenderen en zoekt dus naar een oplossing. Het Turkse Fenerbahçe zou zich gemeld hebben om Reyes vanaf januari tijdelijk over te nemen. (El Mundo Deportivo)

Na Alfred Finnbogason wordt Aron Jóhannson mogelijk de volgende IJslandse topschutter in Friesland. De 21-jarige spits van het Deense Aarhus, die dit seizoen in dertien wedstrijden al twaalf treffers maakte, staat in de belangstelling van sc Heerenveen. Ook Vitesse en AZ volgen de spits. “Ik kan bevestigen dat er buitenlandse clubs zijn met interesse”, zegt zaakwaarnemer Magnus Magnusson. (Sporten)

Bij Schalke 04 staat men er niet van te kijken dat Felix Magath is ontslagen bij VfL Wolfsburg. De overkwam de coach in maart 2011 ook in Gelsenkirchen. “In het begin ging het top, maar daarna behandelde hij sportief directeur Horst Heldt niet zoals we afgesproken hadden. Hij heeft een grens overschreden, hij heeft de richtlijnen van de club niet goed begrepen”, zegt bestuurder Clemens Tönnies. (Diverse Duitse media)

Het is nog lang niet zeker of Mauro Zárate in januari wel daadwerkelijk vertrekt bij Lazio. De club wil de aanvaller wel verkopen, maar niet verhuren. Concrete aanbiedingen zijn er nog niet geweest en voorzitter Claudio Lotito kan dan ook niet anders doen dan afwachten. Zárate, die onder contract staat tot medio 2014, speelde vorig seizoen nog op huurbasis voor Internazionale. (Corriere dello Sport)

Lang niet iedereen kan de verleiding van Paris Saint-Germain weerstaan, maar Sofiane Feghouli kan dat wel. “Ik heb het uitstekend naar mijn zin bij Valencia. De club speelt ieder jaar in de Champions League, een fantastisch stadion en ik heb nog een contract tot medio 2014. Mijn zaakwaarnemers onderzoeken de mogelijkheid om tot contractverlenging te komen”, aldus de Algerijn. (L’Équipe)

‘De nieuwe Jari Litmanen’ liet de kans op een contract bij Liverpool schieten, maar wil in de toekomst alsnog naar Anfield. “Het is mijn droom om voor Liverpool te spelen. Waarom ik in maart een contract weigerde bij Liverpool en bij HJC Helsinki bleef? Het was een lastige beslissing, maar ik voel me momenteel nog uitstekend bij deze club”, zegt de achttienjarige Joel Pohjanpalo. (Daily Mirror)

Diego Simeone moet lachen om de suggestie dat het steeds vervelender wordt om wedstrijden in Spanje te bezoeken, wegens de problemen op de tribunes. In de Primera División komen steeds vaker relletjes voor en fans zingen beledigende liederen. 'Agressief? Weten jullie niet hoe het er in Argentinië aan toegaat? Vergeleken met Argentinië is Spanje net Disneyland", zei Simeone, coach van Atlético Madrid. (AS)

Massimiliano Allegri haalt de Kerst niet als trainer van AC Milan

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
0
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
9
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
27
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties