Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Drie Nederlandse trainers in beeld bij Barcelona

Laatste update:

Manchester City verhuurde Alvaro Negredo in de zomer aan Valencia, maar sprak toen direct af dat 'los Che' de spits zouden kopen wanneer de overname van de club zou zijn afgerond. Dat is inmiddels gebeurd en na dit seizoen zal Valencia daarom 25 miljoen euro overmaken naar City voor Negredo. City gaat zelf 38 miljoen euro betalen voor Wilfried Bony en gebruikt het geld van Valencia om de balans rond te krijgen in de boeken. (Daily Mail)

Het zou zomaar eens kunnen dat Barcelona weer een Nederlandse trainer krijgt. Luis Enrique dreigt na een half seizoen al te moeten vertrekken bij de Catalaanse grootmacht en als mogelijke opvolger worden drie Nederlanders met een verleden bij Barça genoemd: Frank Rijkaard, tussen 2003 en 2008 al coach in Camp Nou, en de oud-spelers Frank de Boer (nu Ajax-trainer) en Ronald Koeman van Southampton. (Diverse Spaanse media)

Alexandre Pato keert mogelijk terug naar Europa. De 25-jarige aanvaller keerde in 2013 terug naar Brazilië, maar heeft bij zowel Corinthians als São Paulo geen potten kunnen breken. Het contract van de Braziliaan loopt ook af en Queens Park Rangers zou hem deze maand graag willen inlijven. De 25-voudig international is ook al in verband gebracht met onder meer Sevilla, Fiorentina, Sampdoria en Internazionale. (Tuttosport)

Tottenham Hotspur heeft een voorstel ontvangen om Saido Berahino te kunnen overnemen. West Bromwich Albion wil Andros Townsend en Aaron Lennon in ruil voor de aanvaller, die volgens the Baggies een marktwaarde van 25 miljoen euro heeft. Een zeer hoog bedrag en dus zet WBA in op de komst van het tweetal, dat in The Hawthorns overigens hetzelfde kan verdienen als in Londen. (The Sun)

Welke coach zou het beste bij Barcelona passen?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
6
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
67
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties