Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Droomkans Wenger om Arsenal te verlaten

Laatste update:

Galatasaray wordt alweer met een hausse aan spelers in verband gebracht. Ibrahima Mbaye, Jefferson Farfán en Robin van Persie zijn de laatste dagen gelinkt aan de Turkse grootmacht. Nu is het de beurt aan Andrea Ranocchia, die vorig jaar zomer ook in de belangstelling stond van Aslan. Daarnaast is zijn teamgenoot Ishak Belfodil van Internazionale ook een vermeend doelwit van de Turken. (Hürriyet)

Arsène Wenger is in beeld bij Barcelona. Gerardo Martino gaat los Azulgrana na dit seizoen waarschijnlijk verlaten en de directie heeft een shortlist samengesteld waarop de namen van Ajax-trainer Frank de Boer, Braziliaans bondscoach Luiz Felipe Scolari en Wenger staan. De 64-jarige manager is nu al 18 jaar werkzaam als manager bij Arsenal, maar heeft zijn contract nog altijd niet verlengd. (SportsDirect News)

Gedion Zelalem staat te boek als een groot talent en maakte in januari zijn debuut al voor Arsenal in de FA Cup. De jonge Duitse middenvelder is nu dicht bij een eerste profcontract in Londen. Hij maakt officieel nog deel uit van Arsenal Onder-21, maar naar verwachting zal hij in de zomer de definitieve overstap maken naar Arsène Wengers spelersgroep. Daarna is het afwachten hoe ver hij het gaat schoppen. (Sky Sports)

Stéphane Ruffier heeft de voorbije seizoenen naam gemaakt bij Saint-Étienne, maar slaat de kans op een transfer naar AS Roma of AC Milan zeker niet af. “Ik hoop voor hem dat de geruchten werkelijkheid worden. Hij droomt van de Serie A en niet van Spanje of Engeland, hoewel een aanbieding van een topclub uit die landen hem ook kan overtuigen”, zegt zaakwaarnemer Patrick Glanz. (L’Équipe)

Arsène Wenger zou de beste trainer zijn voor Barcelona

Meer nieuws

Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
6
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
4
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
15
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
5
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
20
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties