Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Droomtransfer ex-Feyenoorder Pellè viel in duigen

Laatste update:

Fernando Llorente leek Juventus te zullen gaan verlaten, maar er dient zich een nieuw scenario aan. Omdat geen enkele van de geïnteresseerde clubs bereid schijnt te zijn om te voldoen aan de vraagprijs van tien miljoen euro, blijft de Spanjaard waarschijnlijk in Turijn. Dat zou ten koste gaan van Simone Zaza; de 24-jarige aanvaller kwam deze zomer pas over van Sassuolo, maar mag nu alweer voor een seizoen verhuurd worden. West Ham United heeft interesse in Zaza. (Tuttosport)

AC Milan versterkte zich dinsdag met Mario Balotelli en dat betekende slecht nieuws voor Graziano Pellè. De spits van Southampton kreeg te horen dat hij na de afgeketste transfer van Zlatan Ibrahimovic naar Milan ook een kandidaat was om naar het San Siro te komen en een overgang naar i Rossoneri zou een droom zijn geweest voor de Italiaans international. Milan koos dus echter niet voor Pellè, maar voor Balotelli. (Mediaset)

Thomas Heurtaux maakt mogelijk spoedig een mooie transfer. De verdediger van Udinese geniet interesse van AS Roma, Lazio en Napoli. Franco Soldati verkoopt de centrumverdediger uit Frankrijk het liefst aan de club uit Napels. 'We onderhouden een uitstekende relatie. Bij elke mogelijke transfer denken we aan Napoli", zo verzekert de voorzitter. (La Gazzetta dello Sport)

Íñigo Martínez staat te popelen om Asier Illarramendi weer te mogen verwelkomen. De middenvelder vertrok in de zomer van 2013 bij Real Sociedad en beproefde zijn geluk bij Real Madrid. Die samenwerking flopte en nu lijkt de Baskische club de 25-jarige controleur terug te gaan halen. “We hoeven niet aan zijn kwaliteiten te twijfelen. Iedere club zou hem kunnen gebruiken en wij dus ook”, aldus Martínez. (AS)

Graziano Pellè zou een goede spits geweest zijn voor AC Milan

Meer nieuws

'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
24
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
13
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
33
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
7
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
6
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
438

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties