Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Droomtransfer naar Juventus lonkt voor Nederlander

Laatste update:

Internazionale ziet in Pablo Osvaldo de man die komend seizoen voor de doelpunten moet gaan zorgen. De Argentijnse Italiaan is niet op zijn plek bij Southampton en lijkt zich wederom op te maken voor een verhuur, nadat hij zich in januari al tijdelijk bij Juventus meldde. Als onderdeel van de deal stuurt Inter Saphir Taider de andere kant op. De Algerijnse middenvelder hoeft niet te rekenen op een kans onder Walter Mazzarri. (Sky Italia)

Opmerkelijk nieuws uit Italië: Jeffrey Bruma mag zich mogelijk opmaken voor een droomtransfer. Ondanks een wisselend jaar bij PSV staat de stopper namelijk in de belangstelling van Juventus, dat de jongeling uit zijn tijd bij Chelsea nog kent als groot talent. Volgens transferspecialisten in Italië zou de speler via tussenpersonen zijn gepolst of hij oren heeft naar een overstap richting de Serie A. (Sky Italia)

Emmanuel Emenike legt zijn toekomst in handen van Fenerbahçe. De Nigeriaanse spits geniet belangstelling van clubs als Tottenham Hotspur en Chelsea, maar kan vanwege een doorlopend contract niet zomaar vertrekken. "Ik ben gelukkig in Istanbul, dus ik hoef niet weg. Maar als er aanbiedingen komen, dan is mijn club verantwoordelijk. Zij hebben uiteindelijk het laatste woord", weet de 27-jarige goalgetter. (African Football)

Sinds het aantrekken van Michu wordt al druk gespeculeerd over de toekomst van Goran Pandev en het lijkt erop dat de Macedoniër Napoli daadwerkelijk gaat verlaten. De routinier heeft een aanbieding uit China op zak en overdenkt momenteel zijn opties. Het Guangzhou Evergrande van coach Marcello Lippi staat er in ieder geval garant voor dat de 31-jarige spits meer kan gaan verdienen dan in Napels. (Il Mattino)

Kan Jeffrey Bruma het niveau bij Juventus aan, denk je?

Meer nieuws

Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
11
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
43
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
94
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
30
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
2
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
42

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties