Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Drukte rond RVP, Agüero in Barcelona

Laatste update:

Sporting Portugal is dicht bij het contracteren van Rafael Tolói. De Portugezen onderhandelen al tijden met Goiás en zijn er nu bijna uit. De 21-jarige Braziliaan heeft ondanks zijn jonge leeftijd al heel wat prijzen achter zijn naam staan. Zo werd hij in 2009 verkozen tot grootste ontdekking van het staatskampioenschap van Goiás. De zaakwaarnemer van de verdediger, Juan Figer, krijgt vijftig procent van het transferbedrag. (Record)

De zaakwaarnemer van Robin van Persie is alvast begonnen met de gesprekken met de clubleiding van Juventus. Hoewel de clubs er absoluut nog niet uit zijn, is sportief directeur Fabio Paratici van Juventus alvast aan het onderhandelen met het kamp van de Arsenal-aanvaller. Juventus heeft naar verluidt dertig miljoen euro over voor de 28-jarige international van het Nederlands elftal. (Diverse Italiaanse media)

Hertha BSC staat er niet goed voor, maar Christian Lell zal na een eventuele degradatie in ieder geval niet op het tweede niveau gaan spelen. De rechtsback, viceaanvoerder van de club uit de Duitse hoofdstad, mag bij een afdaling naar de 2. Bundesliga namelijk transfervrij vertrekken. Naar verluidt geldt dat ook voor keeper Thomas Kraft en centrale verdediger Maik Franz. (BILD)

Het gaat verschrikkelijk slecht met Hamburger SV en voor clubicoon David Jarolím is het einde verhaal. De verdedigende middenvelder speelt alweer negen seizoenen voor de club uit Noord-Duitsland, maar krijgt geen nieuw contract. “Natuurlijk baal ik. Ik wilde niets liever dan nog een seizoen blijven. Maar de sportief directeur beslist en dat heb ik te accepteren”, zegt de 32-jarige Tsjech. (BILD)

Paris Saint-Germain heeft nog steeds belangstelling voor ‘signore spierblessure’. We hebben het natuurlijk over Alexandre Pato, de aanvaller van AC Milan die in de afgelopen twaalf maanden evenzoveel spierblessures opliep. “Hij is en blijft een van de kandidaten”, aldus PSG-coach Carlo Ancelotti, die de Braziliaan nog kent uit hun gezamenlijke periode bij de Noord-Italianen. (Corriere dello Sport)

Het rijtje belangstellenden voor César Azpilicueta begint nu toch serieuze vormen aan te nemen. De 22-jarige verdediger van Olympique Marseille werd al van een afstandje gevolgd door AS Roma en Valencia, maar nu is er een serieuze speler in de markt. Bayern München heeft namelijk meer dan gemiddelde interesse in de jonge Spanjaard, die in Zuid-Frankrijk nog een contract heeft tot medio 2014. (Diverse Franse media)

Het is nog helemaal niet zeker dat Júlio César na afloop van dit seizoen terugkeert naar Brazilië. De sluitpost van Internazionale heeft het ondanks de belabberde prestaties van zijn club uitstekend naar zijn zin in Italië. “Het seizoen verloopt dan wel dramatisch, maar de derde plaats is nog steeds mogelijk. Ik ben optimistisch. En ik heb nog een contract voor twee seizoenen”, laat de keeper weten. (Diverse Italiaanse media)

Denk je dat Robin van Persie komend seizoen voor Juventus speelt?

Meer nieuws

Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
0
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
8
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
39
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
24
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties