Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Duidelijkheid over Mou, Barcelona wil Oscar

Laatste update:

Leandro Damiao kan Internacional verruilen voor Tottenham Hotspur. De Londenaren hebben een bod van 25 miljoen euro uitgebracht, maar de Braziliaan gaat volgend seizoen liever verder als speler van Paris Saint-Germain. Landgenoot Ronaldinho speelde daar tussen 2001 en 2003 en verdiende er een transfer naar Barcelona. “Hij was daar geweldig, het is voor iedereen een droom om voor PSG te spelen”, aldus de aanvaller. (TF1)

Het is nog niet duidelijk of José Mourinho komend seizoen nog op de bank van Real Madrid zit, maar wellicht is dat binnen een week of twee al duidelijk. De Portugees gaat niet weg zonder de Champions League met los Merengues te hebben gewonnen. CSKA Moskou is de eerstvolgende tegenstander van Real Madrid, dat tot medio 2014 op de diensten van Mourinho rekent. (A Bola)

Internazionale heeft flinke concurrentie gekregen in de strijd om de handtekening van het Braziliaanse toptalent Oscar. Barcelona wil de twintigjarige middenvelder namelijk ook overnemen van Internacional de Porto Alegre. Oscar is niet bijzonder goedkoop en zeker nu er meerdere topclubs interesse hebben zal men in Brazilië de prijs van de tweevoudig international flink opschroeven. (Diverse Spaanse media)

Maccabi Tel Aviv stelt pogingen in het werk om Jordi Cruijff als technisch directeur over te nemen van AEK Larnaca. De zoon van de legendarische nummer veertien heeft nog een contract tot medio 2013. De Canadese eigenaar van Maccabi wil per se iemand uit de ’Ajax-school’ binnen halen. Eerder deed de topman van de Noord-Amerikaanse supermarktketen Wal-Mart dit al bij Toronto FC: Aron Winter. (De Telegraaf)

Paris Saint-Germain kan Alexandre Pato maar niet vergeten. In januari ketste een transfer af, maar in de zomer gaan de steenrijke hoofdstedelingen uit Frankrijk een nieuwe poging wagen. AC Milan wil best meewerken aan een transfer, maar dan moet PSG wel met tenminste veertig miljoen euro over de brug komen. Een enorm bedrag, maar voor minder mag de aanvaller niet vertrekken. (Corriere dello Sport)

Nu Portsmouth opnieuw richting de financiële afgrond drijft hangen diverse clubs als gieren boven het spelersmateriaal. Zo heeft Liverpool het grote talent Sam Magri op proef. De jeugdinternational van Engeland maakte veel indruk op het WK voor spelers onder zeventien jaar. De verdediger traint een week mee op Melwood en speelt een oefenwedstrijd met het tweede elftal tegen de beloften van Everton. (Daily Mail)

Jamie Carragher is niet van plan te vertrekken bij Liverpool omdat hij op de bank zit. De verdediger, die 475 competitiewedstrijden speelde, heeft vrede met de keuzes van trainer Kenny Dalglish. “Natuurlijk wil ik spelen. Maar ik verdween uit beeld door een blessure en anderen hebben het goed gedaan. De manager moet kiezen en hij heeft het recht om mij ernaast te zetten”, weet het clubicoon. (Diverse Engelse media)

Wilfried Bony is toe aan een stap hogerop

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
10
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
59
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties