Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Duits wonderkind bevestigt Londense poging

Laatste update:

Bij Liverpool is het Suso niet gelukt om tot een grote doorbraak te komen en mogelijk gaat de Spanjaard het nu proberen in Italië. Naar verluidt is de vleugelspeler het al eens met AC Milan; het is alleen nog zaak dat de clubs tot overeenstemming komen. Suso is in het bezit van een aflopende verbintenis, dus Liverpool doet vermoedelijk niet moeilijk. Alles wat men in januari nog pakt is mooi meegenomen. (The Guardian)

Arsenal heeft in de transferperiode daadwerkelijk geprobeerd om Julian Draxler naar Londen te halen. Het gonsde van de geruchten rond de twintigjarige middenvelder en Draxler bevestigt dat Arsenal heeft aangeklopt. Dat deed de jongeling voorafgaand aan het duel van Schalke 04 met Chelsea. Arsenal was naar verluidt van plan om de contractueel vastgestelde afkoopsom van veertig miljoen euro te betalen, maar drukte toch niet door. (Diverse Engelse media)

Ooit speler van Arsenal, Real Madrid en Atlético Madrid, tegenwoordig geeneens basisspeler bij Sevilla. Het kan verkeren, José Antonio Reyes. De 31-jarige vleugelspeler is nog niet verzadigd: hij blijft knokken voor zijn plek. “De coach bepaalt en ik moet dat respecteren. Ik doe altijd mijn uiterste best en ik probeer iedere dag beter te worden. Mijn motivatie is niet minder geworden”, verzekert de 21-voudig international van Spanje. (Marca)

Queens Park Rangers-manager Harry Redknapp vindt het maar raar dat het hem is gelukt om Sandro te kopen van Tottenham Hotspur. QPR betaalde circa dertien miljoen euro voor de controleur. “Voor de start van het seizoen sloeg Tottenham nog een flink bod van Zenit Sint-Petersburg af en dat was vier of vijf miljoen euro meer dan wij betaald hebben”, verklapt de oefenmeester. (Sky Sports)

Julian Draxler was een topaankoop geweest voor Arsenal

Meer nieuws

Situatie van één speler bij Barça draait 180 graden na aanblijven Xavi
0
Pak 50x je inzet als Bayern München en Real Madrid allebei scoren!
0
Ajax trekt nieuwe hoofdsponsor aan voor de jeugd en strijkt miljoenenbedrag op
4
Driessen weet waarom Alex Kroes Ajax-collega Van Praag niets kwalijk neemt
13
Thomas Müller heeft opmerkelijk verzoek aan fans van Bayern: 'Kijk in je kast!'
24
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties