Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Duitse kampioen blijkt Ajacied al lang te volgen

Laatste update:

Niet al te lang geleden gaf Esteban Cambiasso nog te kennen dat hij Internazionale enkel verlaat als dat écht moet, en dat lijkt nu het geval. De club wil verjongen en met zijn 32 jaar is de Argentijnse middenvelder niet bepaald de speler die dat beleid moet gaan uitdragen op het veld. Maar geen nood: River Plate heeft al bij de zaakwaarnemer van de 52-voudig international geïnformeerd. (La Gazzetta dello Sport)

Siem de Jong staat na dit seizoen open voor een nieuwe uitdaging en noemde de Bundesliga al eens 'een mooie competitie'. De kans bestaat dat de Ajacied zijn broer Luuk achterna gaat, want Borussia Dortmund houdt De Jong al een tijdje in de gaten. De middenvelder annex aanvaller heeft een goede indruk achtergelaten in de CL-duels met Dortmund en gaat mogelijk in de zomer naar de regerend landskampioen van Duitsland. (Ruhr Nachrichten)

Arturo Vidal wordt in verband gebracht met Real Madrid en Bayern München, maar hij is niet van plan om te vertrekken bij Juventus. “Ik speel bij het sterkste elftal van Italië. De sfeer in de groep is fantastisch en we kunnen van elke ploeg winnen. Wij kunnen landskampioen worden en kunnen ook de Champions League winnen”, denkt Vidal, die nog ‘jaren’ in Turijn wil blijven voetballen. (Corriere della Serra)

Carlos Vela is niet van plan terug te keren naar Arsenal. De Londenaren deden de Mexicaan over aan Real Sociedad en de club heeft een optie hem voor 4,5 miljoen euro terug te halen naar de Premier League. Vela hoopt maar dat het niet gaat gebeuren: hij heeft het naar zijn zin in Spanje, terwijl hij in Engeland waarschijnlijk niet meer is dan een wisselspeler. (Diverse Engelse media)

Liverpool moet bij de beste vijf ploegen eindigen voor Europees voetbal en of dat gaat lukken is nog maar de vraag. Sterspeler Luis Suárez zal de club hoe dan ook niet verlaten, verzekert manager Brendan Rodgers. “Onlangs zei Luis nog dat hij tevreden was bij de club en dat hij de komende jaren wil meegroeien. Ik denk dat hij sowieso blijft, omdat hij ervan geniet om hier te voetballen”, aldus Rodgers. (Daily Mirror)

Rubén Botta: onthoud die naam. De 23-jarige aanvallende middenvelder is door zijn dienstverband bij het Argentijnse Tigre nog vrij onbekend in Europa, maar daar komt spoedig verandering in. Internazionale, toch een van de grootste clubs ter wereld, wil hem namelijk naar Italië halen. Overigens speelde Botta in het verleden al even in Europa: in 2009 was hij op huurbasis actief voor FK Ventspils uit Letland. (Sky Italia)

Steve Clarke was als speler en coach meer dan twintig jaar actief bij Chelsea, maar voor de rol van hoofdtrainer acht hij zichzelf nog niet rijp. “Het is te vroeg om mij in verband te brengen met Chelsea. Er zijn veel managers die een betere staat van dienst hebben dan ik”, zegt Clarke, momenteel hoofdtrainer van West Bromwich Albion. Tussen 1987 en 1998 speelde hij meer dan driehonderd officiële wedstrijden voor the Blues. (Sky Sports)

Is SIem de Jong goed genoeg voor Borussia Dortmund?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
12
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties